Into It. Over It. /USA/, support: Tancred /USA/

Into It. Over It. /USA/, support: Tancred /USA/

Adresa:

Praha 10, Krymská 12

Termín: 9.11.2016
Vstupné:

213,- v předprodeji, 250,- na místě

9listopad středa 19:30

Žánr: koncertyrockjazzambientpunkindie

Umělci: Into It. Over It.Tancred


Into It. Over It., jinak chicagský rodák Evan Weiss, představil svůj nový videoklip k písničce 'No EQ', jedné z nejvíc okamžitě působivých skladeb z jeho nového třetího alba Standards (Triple Crown Records).

Po kritikou skvěle přijatém albu Intersections z roku 2013 bylo nové album Standards nahráno a produkováno Johnem Vanderslicem (Spoon, Mountain Goats, Death Cab For Cutie) v jeho Tiny Telephone Studios v San Francisku. Deska byla nazvána “ fantastickým albem” časopisem Stereogum a pochválena dalšími tiskovinami a servery jako Spin, Noisey, Pitchfork, Brooklyn Vegan a USA Today.

Standards je třetí “oficiální” album Into It. Over It. Vzniklo v chatě ve Vermontu a bylo nahráno v San Francisku. Na albu se prolíná post-punk s elektrickým klavírem Rhodes, ambientní post-rock s jazzovými motivy a kytarové vyhrávání s ostrým zkreslením. 

Weiss aktuálně oznámil plán svého turné s celou kapelou po Británii, Holandsku, Belgii, Německu a České republice. Během svých tří koncertů v Británii Weiss zahraje speciální set pokrývající většinu z jeho tří alb (Standards, Intersections a Proper) a skladeb z jeho několika EP a málokdy hraných písniček. I v Praze zahraje Weiss průřez svoji tvorbou.

Jako support se představí Tancred známá též jako Now, Now.

Vstupenky na koncert Into It. Over It. se supportem Tancred, který se koná 9.listopadu od 19.30 v pražském Café V lese, jsou k zakoupení za 213,- Kč. Na místě v den koncertu pak za 250,- Kč.

Za hudební projektem Into It. Over It. stojí americký zpěvák, skladatel a textař Evan Thomas Weiss. V momentě kdy dovršil 23 let se rozhodl pro nebývalý čin. Po dobu jednoho roku vydával jednu skladbu týdně. Za rok tak vyprodukoval 52...
Sólo projekt kytaristky Now, Now Jess Abbott.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Into It. Over It. /USA/,...

Žižkovská televizní věžPraha (1 092 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 304 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 313 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 089 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)