Zažít Žižkov jinak

Zažít Žižkov jinak

Adresa:

Praha 3, Husitská 24

Termín: 17.9.2016

17září sobota 14:00

Žánr: ostatní akcepro děti


Historicky poprvé se louka naproti divadlu PONEC (křižovatka ulic Husitská a Trocnovská) promění pro všechny chodce, sousedy, děti, maminky a tatínky a další členy rodiny v místo přívětivé pro venkovní a společenské aktivity.

Společně s dalšími spolky a místními podniky potěšíme Vaše mlsné jazýčky, projdete se divadlem, zúčastníte se vernisáže fotografií, zatančíte si, něco si vyrobíte, nové knihy do sbírky či boty na podzim najdete třeba na našem sousedském blešáku a dojde i na netradiční sportovní disciplíny. Chceme s Vámi zažít Žižkov jinak na vlastní ruce, nohy, chutě a další smysly.

Divadlo PONEC Vás provede svými zákoutími, ze starých reklamních bannerů si vyrobíme peněženky, které Vám pak budou závidět spolužáci ve škole i kolegové v práci a na vlastní oči i uši zažijete taneční site-specific představení. Ti odvážnější rozhýbají svá ztuhlá těla v pohybovém workshopu a nebo změří síly v netradiční sportovní disciplíně!

Vytřiďte skříň i spíž a pošlete staré rodinné poklady dál na našem sousedském blešáku. Chcete svůj prodejní stůl? Hlaste se napr@tanecpraha.eu.

Na vlastní chutě zažijete nejen kuchyně různých národů sídlících na Žižkově, ale i Vašich sousedů. Umíte nejlepší bublaninu v celé rodině nebo máte tajný recept na guláš? Doneste nám ochutnat! Prostřeme velký sousedský stůl, kde se chutím a vůním meze nekladou. O plná bříška se dále postará Bar Food, Ethnocatering, Muffin Concept a další podniky z okolí.

Děti, dámy i pány ostříhá kadeřnice Laura Kouřil, krásné šperky a další designové vychytávky nakoupíte na stánku Akt práce, květinové ozdoby si vyrobíte v dílně Green Decor květinářství a své tělo nechte zkrášlit bodypaintingem.

Na nejmenší návštěvníky myslí se svým programem nízkoprahový klubHusita a další.

Umíte vyrobit šperky z čehokoliv, co už doma nepotřebujete? Jste rozený/á operní pěvěc/kyně? Chcete uspořádat svůj workshop? Vlastníte podnik v okolí a chcete se přidat? Rádi se o Vás dozvíme nakarina.kotulkova@tanecpraha.eu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zažít Žižkov jinak

Žižkovská televizní věžPraha (891 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 151 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 341 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (885 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 068 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 172 m)