Overland Inn + Seed DJ's Mike.H, Not_me

Overland Inn + Seed DJ's Mike.H, Not_me

Adresa:

Praha 2, Rašínovo nábřeží

Termín: 28.8.2016

28srpen neděle 15:00

Žánr: koncertyrockelektroparty


Overland Inn Overland Inn is a French electronic trip-hop duet, born in 2006. Etienne (Guitar/Machines) and Chloë (Voice/Keyboards/Machines) have released their first album Long Way Home in 2010.

They spent a year round UK to record their new tracks and compile them into a new album called Technicolor (released in 2013), before they settled in Prague. For lovers of crazy beats, 80's keyboards, delayed guitars, strange notes and velvet voices... http://www.overlandinn.com https://www.facebook.com/overlandinn/ Seed DJ's Kolektiv SEED pravidelně pořádá taneční večírky v pražských klubech jako Café Neustadt či Neone. Shlédli se v psychedelii, krautrocku a avantgardě let 70. a 80.

Nebojí se přiznat inspiraci ani ve starém trancu či electru. Ve svých setech pak spojují tyto kořeny s aktuální inteligentní elektronickou hudbou (nejen) pro taneční parket. Na své noci pak zvou především mladé talentované zahraniční projekty, jež zatím neměly příležitost dostat se na české scéně do širšího povědomí.

Jejich ambicí je z party Seed vytvořit nejen geografický, ale hlavně kulturní průsečík podobně smyšlejících hudebníků na této evropské kraut-psychedelic-synth mikroscéně. DJové Mike.H a Not_me také uvádějí vlastní pořad CLUSTER na Radiu 1. https://www.facebook.com/seed.party/ https://soundcloud.com/seedparty

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Overland Inn + Seed DJ's...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (882 metrů)

Union Hotel PraguePraha (896 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 102 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 031 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 296 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (320 m)