Vinohradské vinobraní

Vinohradské vinobraní

Adresa:

Praha 3, Náměstí Jiřího z Poděbrad

Termín: 14.9.2018 15.9.2018
Vstupné:

zdarma

14zář - 15zář celý den

Žánr: víno slavnosti gastro festival folklor

Umělci: Mydy RabycadThe Tap TapAnna K.Všichni Svatí


Ojedinělá degustační příležitost čeká v pátek a v sobotu 14. a 15. září na milovníky dobrého vína a burčáku. Na již 22. ročníku Vinohradského vinobraní budou moci ochutnat především vína z menších vinařství z Moravy a z Čech, která budou doplněna i o zahraniční jména. a různé druhy oblíbeného burčáku.

Degustovat mohou návštěvníci víno jak z osvědčených vinařství, tak i rodinných malých podniků, kde se výrobci zaměřují na specifickou chuť. Gurmáni si tak mohou vychutnat řadu značek, které budou mezi sebou pomyslně soutěžit v jakosti, inkoustové nebo zlatavé barvě, opulentní chuti a v jemném koření. Nebudou chybět bílá, růžová, červená vína, fajnšmekři si přijdou na své i v katalogu exkluzivních vín. Pochopitelně bude k dostání na Vinohradském vinobraní také tradiční burčák.

Sortiment vína doplní různé laskominy jako bramborové spirály, valašské frgále, racletty, sýry, klobásy nebo oblíbené langoše. Kromě vína bude k dostání i mošt a další nápoje.

Po oba dny bude připravený hudební doprovodný program

Mydy Rabycad je česká elektro swingová hudební skupina, kterou tvoří čtveřice muzikantů ve složení Žofie Dařbujánová (zpěv), Mikuláš Pejcha (saxofon, zpěv), Jan Drábek (baskytara) Nèro Scartch (syntetizéry).
THE TAP TAP – kapela tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Kapelu v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. The Tap Tap pravidelně vystupuje na velkých i menších českých festivalech...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vinohradské vinobraní

Sportovní centrum OlšankaPraha (282 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (734 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (2.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (743 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 123 m)