Workshop I Stavba 3D tiskárny

Workshop I Stavba 3D tiskárny

Adresa:

Praha 7, Dělnická 43

Termín: 17.9.2016

17září sobota 10:00

Žánr: ostatní akceworkshop


Přijďte si do MakersLabu během jednoho dne postavit a oživit svou 3D tiskárnu Prusa i3 MK2. Nabízíme vám jedinečnou příležitost jak se o 3D tiskárně dozvědět opravdu úplně všechno. Jedná se o českou open source tiskárnu. Na trh přišla úplná novinka v oblastni 3D tisku - tiskárna Průša i3 MK2, kterou budeme na tomto kurzu stavět.

Myslíme si, že tato tiskárna poskytuje mnohem více muziky za super cenu. Tiskárna obsahuje mnohá zlepšení - zásadní změny v konstrukci a přináší několik výhod oproti předchozí verzi. Jmenovitě má tiskárna větší tiskový prostor, a to o 31%, novou trysku umožňující až o 40% rychlejší tisk, zvládne i vyšší detail díky novým pojezdovým tyčím na Z ose. Nová tisková podložka kompenzuje chladnutí rohů, takže umožňuje větší výtisky.

Navíc nepoužívá skleněný povrch a tak se stává bezúdržbovou. Také má autokalibrační funkci vzdálenosti trysky a podložky usnadňující tisk. Všechny součástky a nástroje budou pro vás připraveny. Můžete stavět ve dvou, takže klidně vemte kámoše a můžete se to naučit oba dva. Domů si odnesete jednu tiskárnu :-) Další informace o tiskárně najdete zde: http://www.makerslab.cz/eshop/cs/3d-tiskarny/21-workshop-stavba-3d-tiskarna-prusa-i3-mk2.html Registrace: http://www.makerslab.cz/courses/stavba-3d-tiskarny/ Kapacita pět dvojic Kdy Sobota 17.9. 2016 od 10:00 do cca 18:00 Kde MakersLab, Paralelní Polis, Dělnická 43, Praha Cena (za obě osoby a jednu 3D tiskárnu Prusa i3 MK2): 22990Kč včetně DPH 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Workshop I Stavba 3D...

Výstaviště HolešovicePraha (1 353 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.4 km)

Wellness Hotel STEPPraha (2.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.4 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 034 m)