Drumstation w/ Seba / BluMarTen / Conduct at BMTM label night

Drumstation w/ Seba / BluMarTen / Conduct at BMTM label night

Adresa:

Praha 7, Plynární 23

Termín: 30.9.2016

30září pátek 20:00

Žánr: koncertydisco


CROSS & DRUMSTATION & NZP uvádí

★ Blu Mar Ten Music Label Night ★

 ★ Seba (swe) ★ ★ Blu Mar Ten (uk) ★ ★ Conduct (uk) ★ ★ Rudeboy ★ ★ AhZ B2B KamCZa ★ ★ cz support ★

Sebastian Ahrenberg (Seba) a Chris Marigold (BluMarTen) jsou úhelné kameny inteligentního drumandbassu od jeho počátků po současnost. To slůvko inteligentní se už poněkud nepoužívá, nicméně doba, ve které tomu tak bylo, byla zlatou érou melodií, ploch a dlouhých drumandbassových kompozic. Oba tehdy ještě mlaďoši s muzikou začínali a společným jmenovatelem jim byl Good Looking Records papa Bukema.

Mrkněte na Discogs na jejich katalog a bude vám vše jasnější. Fajn je, že oba ani po letech neztratili chuť a lásku k drambejzu a hledí kupředu. Na vinyly ze Sebovo Secret Operations se stojí ještě dnes fronty před shopy. Chrisova značka BMTM zas představuje světu skutečné talenty a inovátory, asi nemusíme představovat Kimyana Law či Freda Robinsona. Chrisův cit pro výběr je znát a vyplatil se také u dua Conduct, které letos vydalo debutové elpé.

Výčet pochval na jeho adresu by zabral hodně jmen. Album je inovátorské svými postupy a velmi pevné ve zvuku. Umě kombinuje ticho s našláplými a produkčně promakanými částmi skladeb. Zkrátka, všichni, kdo rádi nestojí na místě by měli tohle album slyšet. Ideálně přímo na Drumstation v Crossu, kde si Conduct vytáhli kartu černého koně večírku. Historicky první Blu Mar Ten Music Label Night v ČR vypukne 30. září a klasikou budou i vystoupení hostí na druhé stagi v odlišném tempu. Lajnu doplní jako vždy legendy i mlaďoši z tuzemska. Další info již brzy!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Drumstation w/ Seba /...

Výstaviště HolešovicePraha (897 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.6 km)

Vila LannaPraha (2.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 723 m)