Řízená degustace medovin

Řízená degustace medovin

Adresa:

Praha 2, Na Zderaze 14

Termín: 25.8.2016

25srpen čtvrtek 19:00

Žánr: ostatní akcedegustacegastro


Pravidelná ochutnávka českých a slovenských medovin. Tato základní řízená degustace je určena pro všechny, kteří buď medovinu ještě vůbec neochutnali, ale i těm z Vás, kteří se chtějí se něco více dozvědět a ochutnat kvalitní medovinu. Každý týden bude zařazeno 10 vzorků s odlišnou nabídku. 

Posledních 15 let začínáme renesanci medoviny, je vyráběna nejmodernějšími postupy a technologiemi, ale se zachováním tradičních surovin a šetrností a úctě k medu. Medovina je rozmanitá a lahodná. Nyní máte příležitost získat přehled o rozmanitých druzích medovin. Od přírodní přes kořeněné a bylinkové po ovocné, od sušších po ty nejsladší moky, medoviny vyráběnými různými postupy - za studena i vařené anebo dozrávané v dubových sudech.

Během celé degustace vás čeká výklad o historii a výrobě medoviny, dozvíte se příběhy o jednotlivých výrobcích, ale i zajímavé detaily o ochutnávaných vzorcích. Všechny prezentované medoviny jsou vyráběné tradičními postupy bez doslazování cukrem, dolihování, bez aromat a barviv. Surovinami pro výrobu jsou pouze voda, med a přírodní ingredience - koření, byliny, ovocné šťávy.Medoviny podáváme při ochutnávce vždy vychlazené na 10-12°C, protože tak je vychutnáme nejlépe. Prosíme o přihlášení pouze vážné zájemce! Kapacita je omezená.

Degustace zahrnuje 10 vzorků, vodu a chléb. Je možné objednat sýrový talíř.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

29březen pátek 19:00

31březen neděle 19:00

9duben úterý 08:00

12dub - 13dubcelý den

Ubytování v okolí akce Řízená degustace...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (68 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 052 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 067 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (516 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (540 m)