Zastávka volný čas Vypich 2016

Adresa:

Praha 6 , Na Vypichu

Termín: 7.9.2016
Vstupné:

0

7září středa 14:00

Žánr: ostatní akcepro dětivideosoutěž


Vypich 2016 odpoledne pro celou rodinu, koncert Jaroslava Uhlíře, Evy Matějovské,ukázky činností policie, hasičů a záchranářů, BESIP Team, soutěž o zajímavé ceny a mnoho dalšího.

Prezentace činnosti jednotlivých pražských domů dětí a mládeže. - Výtvarná dílna: malování na obličej, výroba záložek. - Hudební stánek - Trampolína - Orientační běh - Stolní tenis - Skákací hrad - Skákací boty - Ukázka 3D tiskárny - FLORBAL ARÉNA - televizní studio - ukázka kroužku Adio video tvorba - RC simulátor Phoenix Pro V5.0. - Jízda a koni Zajímavosti z ČVUT FEL, těšte se na zajímavou(é) ukázku(y) z projektů Fakulty elektrotechnické ČVUT.

Hlavním hostem na Vypichu 2016 je Jaroslav Uhlíř společně se skvělou doprovodnou kapelouv klasickém rockovém složení. Můžete se těšit na nezapomenutelné písničky, které za posledních 40 let vytvořil J. Uhlíř převážně ve spolupráci se Z. Svěrákem jako jsou „Holubí dům“ , „Severní vít“ , „Ani k stáru“ , „Není nutno“ atd. Dalším hostem je mladá pop-rocková zpěvačka Eva Matějovská, vítězka rozhlasové kategorie pěvecké soutěže Česko zpívá v dubnu 2012. V únoru 2016 nazpívala titulní píseň k filmové pohádce Řachanda.

Ukázky techniky a činnosti : Policie ČR, informační stánek a dopravní policie HZS hl. m. Prahy Městská policie hl. m. Prahy, mobilní informační centrum, Hasičský záchranný sbor podniku Letiště Praha, a. s., Zdravotnická záchranná služba hl. m. Prahy - předvede ukázku modulu hromadného neštěstí - GOLEM. Celní úřad pro hlavní město Prahu -představí činnost celní správy při ochraně území České republiky proti nebezpečnému zboží, jako jsou např. drogy, zbraně, výbušniny, ale i hračky, potraviny a další nebezpečné výrobky.

Součástí prezentace bude i ukázka výcviku služebních psů, techniky, s níž celní správa disponuje anebo výstavka zadržených exponátů ohrožených druhů živočichů a rostlin, jež jsou chráněny mezinárodní úmluvou CITES. BESIP Team je unikatní promo akcí Ministerstva dopravy. Tento ojedinělý projekt upřednostňuje osobní zážitek před nudným vysvětlováním. WIPE OUT ZAMETAČ Soutěžní atrakce pro 6 hráčů (děti i dospělí), kdy se dokola otáčí rameno, před kterým je potřeba uniknout výskokem a dopadem zpátky na stupínek. Rychlost otáčení zrádného ramene se postupně zvyšuje, až na dopadlišti nezůstane ani jeden soutěžící. Zoopark Zájezd

Těšit se můžete na ukázku zvířat. Kamerunskou kozu, chameleona, želvu a také papouška (jejich složení se může změnit i dle počasí). Na Vypich za dětmi dorazí Tonda Obal, který naučil za 18 let třídit přes 2 milióny dětí. Jsou pro vás připraveny soutěže i aktivity o zajímavé ceny. Rodiče s dětmi se např. dozví o možnostech, způsobech a důvodech třídění odpadů v jejich bydlišti. Chcete si hrát a přitom se dozvědět více o třídění odpadu a recyklaci? Pak se podívejte na Tondovi webové stránky: www.tonda-obal.cz HELPÍK ukázky první pomoci Soutěž o ceny pro děti a mládež (6–18let)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zastávka volný čas...

Villa St. TropezPraha (2 km)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (3.7 km)

The Golden Wheel HotelPraha (3.8 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.9 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (4 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (4.3 km)