Prague – New York Effects IV.

Prague – New York Effects IV.

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 29.9.2016
Vstupné:

175 – 250

29září čtvrtek 19:30

Žánr: divadloKlasickáElektroTanec

Umělci: Floex


Nekonečný kruh. Nekonečný příběh. Looping, opakování a malba ve zvucích i v pohybech. Hudební umění Floexe se setkává s tanečním umem americké performerky Tami Stronach.

Poslední představení ze série projektu Prague – New York Effects tentokrát bude o možnostech sdílení křehkých hudebních i tanečních ploch.

Tomáš Dvořák, který je dobře známý pod značkou Floex, je klarinetista, skladatel, producent i multimediální umělec. Jeho hudba se vyznačuje unikátní směsí akustických ploch a hloubkových atmosférických nálad. Tomáš je rovněž tvůrcem interaktivních multimediálních instalací a performancí. Jeho spolupracovníkem bude Dan Gregor, který je součástí platformy INITI.

Tami Stronach je newyorská tanečnice, herečka a choreografka. Newyorské média ji přiřkly nálepku „choreografický lékař lidského údělu.“ Tami vystupuje pod značkou TSD (Tami Stronach Dance).

Projekt Prague – New York Effects vznikl za podpory Českého Centra New York ve spolupráci s Palácem Akropolis a pod záštitou velvyslance České republiky v USA Petra Gandaloviče a velvyslance Spojených států amerických v České republice Andrew Schapiro.

Tomáš Dvořák aka Floex je český hudebník, skladatel multimediální umělec. Floex na české hudební scéně vystupuje již od roku 1996. Do povědomí se Floexova hudba dostala už v roce 2001 díky debutové desce Pocustone, která...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague – New York...

Žižkovská televizní věžPraha (208 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (613 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (202 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 604 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 412 m)