Zažít město jinak před Crossem - Charitativní blešák

Zažít město jinak před Crossem - Charitativní blešák

Adresa:

Praha 7, Plynární 23

Termín: 17.9.2016

17září sobota 14:00

Žánr: ostatní akceZažít město jinak


Chtěl bys přispět na dobrou věc, ale dárcovské sms tě nebaví? Nemáš z nich ten správný pocit, že jsi někomu pomohl? A kupovat plyšáky u metra, taky není to pravý ořechový? Co takhle „blešák“? Ve stylu dej, kolik chceš, za kolik chceš?

Myšleno, vyber si, co se ti líbí a „zaplať“ (DARUJ) částku dle tvého úsudku. CROSS][CLUBve spolupráci Zažij město jinak, poskytl prostory pro charitativní přehlídku ve které můžeš přispět dvěma způsoby: 1. Pošleš, doneseš, dovezeš, dotáhneš, přivlečešoblečení, knihy, cdéčka, šperky…které již nevyužiješ, ale je ti jich líto vyhodit a zároveň usoudíš, že je ještě někdo třeba může využít.

Věci můžeš darovat do konce srpna na šatnu clubu Cross od 20:00 nebo do Yes café na Letenském náměstí každý den dle otevírací doby. Popřípadě se domluvit telefonicky 737 948 223 2. Dorazíš 17.9 na zahrádku Kavárny klubu Cross, která bude poseta obtěžkanými ramínky, z nichž budeš moci vybírat.

Dále je na programu připravená módní přehlídka a modely, které uvidíš, se poté budou dražit. Doprovodný program je složený ze spousty kulturních, sportovních a vzdělávacích aktivit a bude upřesněn v nejbližších dnech. Výtěžek bude věnován neziskové organizaci Kvadru, o.p.s. Vstup zdarma 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zažít město jinak...

Výstaviště HolešovicePraha (897 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.6 km)

Vila LannaPraha (2.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 723 m)