Pride Village 2016

Pride Village 2016

Adresa:

Praha 1, Střelecký ostrov

Termín: 8.8.2016 12.8.2016

8srp - 12srp celý den

Žánr: ostatní akcesetkáníPrague Pride


Prague Pride není pouze o průvodu, od pondělí 8. 8. do pátku 12. 8. můžete zamířit na Střelecký ostrov do Pride Village.

Ať tam příjdete jakékoliv odpoledne, vždycky se tam bude něco dít. PONDĚLÍ: V 18.00 se otevřou brány Střeleckého ostrova a zahajovací koncert Prague Pride může začít, těšit se můžete na JANA BENDIGA, VLADIVOJSKO nebo ADAMA MIŠÍKA.

Staví se i OMAR SHARIF JR., vnuk slavného herce, kterého 100% znají i vaše babičky. Zazpívat přijde i JITKA ZELENKOVÁ s jejím hitem „Bez lásky láska není“. Písničku "Sex" nám představí gay roku MATĚJ KAŠPAR.

Zahajovací koncert je jediná placená událost v rámci Pride Village a vstup stojí 100 Kč. ÚTERÝ: Úterní odpoledne v Pride Village se nese ve sportovním duchu. Půjčte si u nás frisbee, míče, hakisak, líný tenis, nebo si zajděte na jógu či volejbal.

Zkrátka – rozhýbejte si kosti na večer, kdy se na vás těší naše parta skvělých DJs. Kanhäuser / Bronee / Not:Us / Carlos Rey / Bruno Curtis STŘEDA: Středeční odpoledne ve Village věnujeme dětem. Začneme cinknutým cirkusovým vystoupením a napínavou pohádkou. Pak bude prostor dát si duhovou zmrzlinu a rovnou šup na skákací hrad (nebo spíše v opačném pořadí).

Omrzí-li vás skákání, můžete si půjčit jednu z mnoha her, nebo si nechat proměnit svůj obličej třeba v tygra. Celý den moderuje Matěj Kašpar. CINK CINK CIRK / TOY MACHINE / CODE crew / UNGENAU / SUNFLOWER CARAVAN ČTVRTEK: Do sobotního průvodu zbývá už jen chvilka, a proto je potřeba se na něj pořádně připravit.

Vyrobte si třeba tašku od „Má plátěná“, naučte se skládat jednorožce z origami, něco si zrecyklujte, vytvořte si vlastní transparent s Trans*parent, nebo zajděte k našemu pop-up kadeřníkovi pro nový haircut, popřípadě jen relaxujte a půjčte si k tomu vodní dýmku. Na čtvrteční večer je pro vás připravená suprová travesti show.

CHILLIN PRAGUE crew / CRAZY GODDESS / DIVET SHOW PÁTEK: Hýbejte bokama, protože pátek ve Village je v rytmu tance. Ve 21.00 na vás čeká představení současného tance s názvem Face to Face v choreografii francouzského umělce Jésuse Hidalga. Před ním si můžeš vyrobit tričko s láskou, zajít si poslechnout živou knihu, nebo si dát huňaté pivo s medvědy.

Arnii / Not:Us / Bronee / IPEK V neděli se brány Village otevřou znova a těšit se můžete na celodenní piknik s DJs! Více o pikniku najdete zde: http://bit.ly/pride_piknik OTEVÍRACÍ DOBA VILLAGE: PONDĚLÍ 18:00 - 22:00 ÚTERÝ - PÁTEK 15:00 - 22:00 NEDĚLE 11:00 - 22:00

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pride Village 2016

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (534 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (685 metrů)

ValentinskaPraha (754 metrů)