Francouzský trh

Francouzský trh

Adresa:

Praha 1, U Trojského zámku 4/1

Termín: 13.7.2023 16.7.2023
Vstupné:

zdarma

13čvc - 16čvc celý den

Žánr: ostatní akcegastrofoodtrhymarket

Umělci: Radka Fišarová


Letos již 16. ročník Francouzského trhu, který nabídne vynikající víno a pochoutky ze země galského kohouta, se bude konat od čtvrtka 13. července do neděle 16. července 2023. Stejně jako každý rok budou mít návštěvníci možnost ochutnat vybrané francouzské speciality a užít si nezapomenutelnou atmosféru trhů, letos ovšem ve zcela nové atraktivní lokalitě Trojského zámku. Kromě dobrot čeká návštěvníky i zábavní program pro děti a řada hudebních vystoupení.

Celkově se představí 39 vystavovatelů a výrobců francouzských krajových specialit, a to každý den od 11:00 do 22:00 (o víkendu od 10:00). Návštěvníci se mohou těšit na tradiční lahůdky jakou jsou ústřice, šneci z Bourgogne, žabí stehýnka, výběr regionálních sýrů, šunek a sušených klobás, kachních delikates, jako je foie gras, nebudou však chybět ani oblíbené francouzské slané koláče a jemné pečivo. Širokou nabídku bílých, růžových, červených a šumivých vín z tradičních odrůd pěstovaných v nejznámějších vinařských oblastech jako je Alsasko, Burgundsko, Bordeaux či Champagne a Loira, doplní i vína z méně známých autochtonních odrůd a nově také francouzská piva z minipivovarů.

Trhy ale nejsou pouze o dobrém jídle a pití. Dokonale uvolněnou atmosféru dokreslí i hudební doprovod a bohatý program pro děti. Představí se oblíbená česká zpěvačka Radka Fišarová, která svým hvězdným vystoupením odstartuje celou akci.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Radka Fišarová  Narozena 19.12.1977 v PrazeZačínala zpívat v pěti letech ve sboru Bambini di Praga. Vystudovala pražskou Konzervatoř J.Ježka, obor zpěv a muzikál. Několik let se s vlastní skupinou Auris velmi úspěšně věnovala...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Francouzský trh

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (620 metrů)

ValentinskaPraha (659 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (227 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (517 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (440 m)