Yangames Fight Night 4 Open Air

Yangames Fight Night 4 Open Air

Adresa:

Praha 4, Podolské nábřeží 3/1184

Termín: 28.7.2016
Vstupné:

200 - 500 Kč

28červenec čtvrtek 18:00

Žánr: sportshowboj


Poslední červencový čtvrtek budou pražské Žluté lázně již potřetí hostit jedinečnou open-air fight night. Příznivci a fanoušci bojových sportů dorazí české zástupce, v prestižní turnajové sérii pod názvem Yangame´s Fight Night, podpořit ze všech koutů republiky.

Příjemné letní odpoledne tak návštěvníci odpočinkového centra na Praze 4 završí galavečerem pod širým nebem, na kterém se od 18:00 hod. představí jména jako Tomáš Hron, Daniel Škvor, Michal Reissinger nebo dvojce Petr Vondráček a Sasa Polugic, která se v hlavním zápase večera utká o světový titul WAKO-PRO. Kovanou součástí turnaje Yangame´s Fight Night bude již tradiční 8mi členná pyramida supertěžké váhy.

Atraktivnosti pyramidy přidají domácí jména – František Kohout, Jiří Stariat, Michal Reissinger a Michal Janáček. Soutěžní osmičku doplní 4 evropské zápasnické špičky, mezi nimi např. Michal Blawziewicz nebo Gordon Haupt z Německa, který má na kontě 75% vyhraných zápasů před limitem (K.O.). Do vložných superfightů si pořadatel vybral dvě zvučná jména.

Tomáš Hron, jako zápasník organizací K-1, It´s Showtime a Superkombatu, držitel titulů světového šampiona organizací WKA, WKN a přemožitel Igora Bugaenka z loňského klání Yangame´s Fight Night. Soupeřem mu bude ruský bojovník Kirill Kornilov, který momentálně zaujímá 7. pozici v žebříčku GLORY. Ve druhém superfightu se můžeme těšit na Daniela Škvora, který ještě donedávna startoval pod pražským Hanuman gymem pod vedením zkušeného trenéra Petra Macháčka.

Nyní hájí barvy Spejbl gymu pod trenérem Ondrou „Spejbl“ Hutníkem. Bilance evropského šampiona IFMA hovoří zcela jasně - 21 zápasů, z toho 12 KO. Proti Škvorovi se v ringu postaví chorvatský bijec Igor Mihaljevic. Tento univerzální zápasník, který má za sebou několik profesionálních boxerských zápasů a dokonce i jeden vyhraný zápas v MMA, není žádné ořezávátko. Svědčí o tom fakt, že má za sebou zápasy s takovými legendami jako Tyrone Spong, Roman Kryklia, Gary Goodrige, Catalin Morosanu nebo Daniel Ghita.

Největším tahákem bude bezesporu zápas o světový titul WAKO-PRO mezi českým zástupcem Petrem Vondráčkem a Sašou Polugičem ze Srbska. O tom, že tento duel bude velmi vyrovnaný, není pochyb. Vondráček v posledním zápase utrpěl porážku a o to větší důraz klade na přípravu a do tréninků dává opravdu vše. Polugic za poslední roky udělal veliký kus práce a jeho jméno se dostává čím dál více do popředí světových žebříčků. Vondráček bude jako profesionální mistr světa obhajovat titul a zkušenému srbskému šampionovi nebude chtít titul odevzdat zadarmo. Mezinárodní organizace WAKO-PRO (World Association of Kickboxing Organisations) je neprestižnější organizací kickboxu na světě a mezi držitele profesionálních titulů a mistrovských pásů této organizace patří ti nejlepší zápasníci na světě, mezi nimi např. Bělorus Yury Bessmertny , Bogdan Stoica z Rumunska nebo Vladimir Mineev z Ruska.

Z českých zástupců se titulem WAKO-PRO pyšní např. Petr Vondráček (titul profesionálního mistra světa v K-1), Petr Ondruš (český šampion v sandě), Sandra Mašková, Nikola Gruberová, Marek Procházka nebo Jiří Havránek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Yangames Fight Night 4...

VIPliving HouseboatPraha (1 317 metrů)

Villa Seven HillsPraha (1 716 metrů)

Union Hotel PraguePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)