Daniel Sloss: So?

Daniel Sloss: So?

Adresa:

Praha 2, Římská 45

Termín: 6.11.2016
Vstupné:

490

6listopad neděle 19:00

Žánr: divadlokomediální


Po Dylanovi Moranovi, Billu Baileym či Louis CK, přináší Fource Entertainment další budoucí velké jméno komediální scény. Daniel Sloss se 6. listopadu 2016 vrátí do pražského Divadla U Hasičů. Po úspěšném loňském turné se Sloss vydává po stopách svých světově uznávaných kolegů.

Daniel Sloss loni oslnil svou velmi úspěšnou tour po Evropě a Spojeném království, která čítala úctyhodných 80 zastávek. Jeho posledních osm vystoupení na známém festivalu v Edinburghu bylo beznadějně vyprodáno (každoročně 10 000 prodaných vstupenek). Navázal triumfální show v New Yorku (otisknuto na titulní straně New York Times Arts) a dvouměsíčním vyprodaným turné po Austrálii a Novém Zélandu. Celý rok završil svým, v pořadí již šestým, vystoupením v americké talk show Conana O’Briena a ziskem ceny na festivalu v Sydney.

Po takových úspěších by se mohlo zdát, že už není kam se posunout. A možná právě proto přišel Daniel Sloss se svou novou show s názvem So?, která je plná pro něj tak typické drzosti a suverénního vystupování. Australský Herald Sun o ní napsal: „Roztomilá a nic neskrývající kombinace arogance, trapnosti, sebedehonestujících anekdot, která je precizně dávkována, s perfektně umístěnými pomlkami a neutuchajícím sebevědomím… Nic není tabu… Sloss zručně nadhazuje citlivá témata před vtipné tapisérie politicky a sexuálně nekorektních bonmotů.Jeho humor ironicky poukazuje na pokrytectví jako základní lidskou vlastnost. New York Times novou show popsal jednoduše jako obscénní, krásnou a inteligentní.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

20duben sobota 10:30

20duben sobota 11:00

20duben sobota 14:00

Ubytování v okolí akce Daniel Sloss: So?

Royal Court ApartmentsPraha (660 metrů)

Royal Court HotelPraha (921 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 007 metrů)