90 %
Bastille v Praze

Bastille v Praze

Adresa:

Praha 8, Pernerova 652/55

Termín: 26.11.2016
Vstupné:

890,-

26listopad sobota 19:00

Žánr: koncertyrockindiepop

Umělci: BastilleRationale


Britská kapela Bastille se po dvou letech vrací do České republiky. Vystoupí v pražském Foru Karlín 26. listopadu tohoto roku. Cena vstupenky je 890 Kč a předprodej bude spuštěn 7. července v 10 hodin v omezeném množství na www.fource.cz. V pátek, 8. července od 10 hodin, budou vstupenky k dispozici také na goout.cz a v síti Ticketpro.

Bastille původně vznikli jako sólový projekt frontmana Dana Smitha. Jejich hudbu tvoří melodické, optimistické, chytlavé tóny, díky nimž si vytvořili ikonické postavení na poli indie popových kapel. Nejznámějším počinem je hit Pompeii z debutového alba Bad Blood, který do dnešního dne jen na youtube vidělo více než 300 milionů lidí.

Píseň se umístila na druhém místě ve Spojeném království, na pátém místě ve Spojených státech a Bastille krátce na to získali prestižní BRIT Award. V roce 2014 vyjeli na turné, v jehož rámci se podívali i do vyprodaného Sasazu. Nyní se do Prahy vrací znovu. Přivezou s sebou novou tvorbu z připravovaného alba Wild World, z něhož fanoušci mohli slyšet pilotní singl Good Grief.

Zpěvák a leader čtyřčlenné kapely Bastille Dan Smith se narodil 14. července, čili ve stejný den, kdy se ve Francii (ovšem v roce 1789) uskutečnila bitva o dobytí pevnosti Bastily. Jeho původně sólový projekt vznikl v roce 2010,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bastille v Praze

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 018 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 236 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 239 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (309 m)