Vstupte mezi legendy fotbalu!

Adresa:

Praha 1, Celetná 15

Termín: 10.6.2016 10.7.2016
Vstupné:

300 Kč

10čer - 10čvc celý den

Žánr: ostatní akcesetkání


Při příležitosti Mistrovství Evropy ve fotbale 2016 ve Francii připravil Grévin Praha lahůdku pro všechny fotbalové fanoušky a nadšence. Od 10. června do 10. července 2016 můžete soutěžit s Pavlem Nedvědem a Petrem Čechem nebo přijít fandit do Café Grévín při živých přenosech závěrečných utkání.

VYFOŤTE SE S LEGENDAMI FOTBALU A VYHRAJTE MÍČ S PODPISEM PAVLA NEDVĚDA! V prostoru sportovního sálu ve třetím patře můžete sledovat přímé přenosy a fandit ve společnosti velké fotbalové legendy Pavla Nedvěda. a v přzemí Vás uvítá socha Petra Čecha.

Když se s nimi vyfotíte a fotografii nasdílíte jako komentář k fotbalovému příspěvku na facebookové stránce Grévin Praha, zapojíte se do soutěže o fotbalový míč podepsaný Pavlem Nedvědem. Vítězem se stane fotografie, která získá nejvíce „LIKE“.

FANDĚTE FOTBALU V CAFÉ GRÉVIN! Neopakovatelnou atmosféru fotbalových zápasů ME 2016 můžete zažít v příjemném prostředí naší kavárny při sledování živých přenosů. Na velké obrazovce se můžete těšit na přenosy semifinálových utkání 6. a 7. července i na velké finále 10. července vždy od 21:00 hodin. Po celou dobu konání fotbalového ME 2016 vždy od 18:00 hodin je čepované pivo v naší kavárně výhodnější o  20%. A pokud ve stejné době koupíte speciální fotbalovu vstupenku on-line, získáte k ní i pivo!

K prohlídce muzea je nutné zakoupit vstupenku https://tickets.grevinpraha.com/WebStore/shop/ViewItems.aspx?CG=main&C=DISC

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vstupte mezi legendy...

Tyn Yard ResidencePraha (118 metrů)

The Emblem HotelPraha (423 metrů)

ValentinskaPraha (544 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (250 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (255 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (702 m)