Event Marketing Night: Jak si v B2B získat klienty skvělou akcí

Event Marketing Night: Jak si v B2B získat klienty skvělou akcí

Adresa:

Praha 5, Drtinova 10

Termín: 28.6.2016

28červen úterý 18:00

Žánr: ostatní akcepřednáškypřednáškykonferencezdarma


Vypněte mobily, zaklapněte notebooky a pojďte si se svými stávajícími i potenciálními klienty osobně potřást rukou. Nejlépe na vámi pořádané nezapomenutelné konferenci nebo networkingové párty. Jak ale uspořádat akci, která přiláká vaši cílovou skupinu, zaujme a ze které si odnesete nové příležitosti pro váš byznys?

To vám během večerní přednášky prozradí Klára Honzíková, ostřílená event manažerka a Global Events Director v Socialbakers, jednom z neprogresivnějších českých startupů vůbec! K úspěchu Socialbakers Klára přispívá už čtvrtým rokem mimo jiné organizováním mezinárodní konference Engage, která je vlajkovou lodí marketingové strategie Socialbakers. Na jaká témata se můžete těšit? Kdy a jak použít event jako prodejní nástroj v B2B prostředí?

Koho pozvat a jak? Jak přizpůsobit program a vytvořit správnou atmosféru? Jak vytěžit networkingovou část? Jak provést efektivní follow up? Jak vyhodnotit úspěšnost eventu? Case studies z praxe Pro koho bude přednáška nejvíce přínosná?

Marketingoví manažeři a experti z oblasti B2B Eventoví manažeři Přednášku v češtině startujeme v 18:00. Od 20:00 pak budete moct Kláru zpovídat nad skleničkou vína nebo se setkat s kolegy z vašeho oboru. Vstup zdarma. Kapacita přednášky je omezena, registrace na https://goo.gl/eo3gu4

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Event Marketing Night:...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (654 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 091 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 366 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (973 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (1 249 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (607 m)