Mini kurz angličtiny The Art of Small Talk

Mini kurz angličtiny The Art of Small Talk

Adresa:

Praha 4, Markušova 6

Termín: 28.6.2016
Vstupné:

250

28červen úterý 18:00

Žánr: ostatní akcekurz


Stalo se vám někdy, že jste potkali na ulici nebo v kanceláři cizince, který na vás začal mluvit a vy jste ze sebe nevydali ani hlásku a ještě vás chytal záchvat paniky? Chcete se naučit, jak bravůrně a bez obav zvládnout začátek konverzace, tedy tzv. SMALL TALK?

Co je small talk? Je to název pro základ běžné konverzace mezi lidmi. Je to vlastně takový úvod před tím, než se skutečně začne něco řešit. Ve “small talk” se obvykle mluví o počasí, o tom, jak se máme a co je nového nebo o tom, co zajímavého jsme nedávno zažili nebo viděli. V tomto úplném počátku konverzace spousta lidí zcela zbytečně panikaří, protože se bojí, že anglicky neumí natolik, aby to zvládli. Ale opak je pravdou.

K umění “malé konverzace” vám stačí i základy, důležité je reagovat. Proto jsme pro vás připravili dvouhodinový minikurz THE ART OF SMALL TALK - Umění zareagovat - Základní témata konverzace - Modelové situace - Angličtina v praxi Kurz vás připraví na to, abyste už každou mini konverzaci zvládli bez obav.

Po absolvování kurzu budete schopni se představit, umět vstoupit do konverzace, umět rychle zareagovat ať už protistraně porozumíte nebo ne, dokážete mluvit o běžných věcech jako novinky, počasí atd. Small talk vás připraví nejen na nečekané rozhovory v práci, ale i třeba na letní dovolené. Odhoďte obavy, získejte vyšší sebedůvěru a objevte, že anglická konverzace se dá lehce zvládnout! Kurz je vhodný pro začátečníky a mírně pokročilé.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

18duben čtvrtek 17:30

18duben čtvrtek 18:30

Skrytý svět mytických bytostí Starého Města

, U sloupu s hodinami před Prašnou bránou a Obecním domem Ostatní

Ubytování v okolí akce Mini kurz angličtiny...

Top Hotel PrahaPraha (1 605 metrů)

Residence TrafickPraha (4.4 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.8 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7.9 km)