Elekce 2016

Elekce 2016

Adresa:

Praha 9, Čerpadlová 536/4

Termín: 30.5.2016 5.6.2016
Vstupné:

250,-

30květen pondělí 18:30

Žánr: festivalElekce


Elekce je pražský šestidenní festival hned s několika ojedinělostmi. Předně je to festival elektronické hudby se zaměřením výhradně na českou scénu - protože právě lokální scéna nabízí rozmanitý výběr interpretů a kvalitní hudbu, která si čím dál více podmaňuje návštěvníky českých klubů. 

Část, kterou nazýváme s oblibou “Lekce,” trvá od svého zahájení v pondělí 30.5. večer a až do pátku 3.6. nabízí program v podobě přednášek a diskuzí, např. ve formě konfrontace hudebníků a zástupci vydavatelství, masterclass se zahraničním producentem, diskuzi a promítání na téma propojení filmu a hudby. Ke svému pondělnímu zahájení Elekcepokřtí kompilaci české elektroniky 2016.

Úplně speciální akce se pak koná od pátečního večera až do nedělního rána, kdy střídavě na dvou stageích na prozatím utajeném místě zahraje přes 30 kapel a djů a vytvoří tak nepřetržitých 36 hodin hudby. V pátek večer zahrají “elekční klasiky” jako Aid Kid, který se svým čtvrtým vystoupením pasuje až na maskota Elekce, a páteční party v rytmu acidu a minimalu završí nad ránem známá jména pražské techno scény. 

V sobotu přes den nabízí Elekce velký prostor pro doprovodný program a spolupráce - od brunche a turnaji v ping pongu až po možnost prodejních stánků, prezentace různých projektů a neziskovek, stále za doprovodu (přes den o něco ambientnější) hudby. Sobotní večer je věnován novým a nově oceňovaným intepretům scény - od Vinylou ceněného Dizzcocka až ke Space Love s novým albem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Elekce 2016

Wellness Hotel STEPPraha (1 534 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (4 km)

Žižkovská televizní věžPraha (4.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (4.5 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (5.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3.7 km)