Den jógy 2016

Adresa:

Praha 1, Masarykovo nábřeží 250/1

Termín: 21.6.2016

21červen úterý 16:30

Žánr: ostatní akcejóga


Akce DEN JÓGY 21.6.2016 v Galerii Mánes je bohužel předběžně již obsazena, ale určitě dojde k uvolnění některých obsazených míst. Pokud máte o akci vážný zájem pošlete prosím email na recepce2@energystudio.cz a zařadíme Vás mezi náhradníky. Při uvolnění místa a zařazení do přihlášek Vás budeme informovat a to nejpozději 14 dnů před akcí.

21. června slunce vstoupí do znamení Raka, dosáhne svého vrcholu a má největší moc. Čeká nás nejdelší den a nejkratší noc, čas pro jógu jako stvořený. Pojďte si ho vychutnat s námi, začíná léto! Lekce jógy v Galerii Mánes: 90 minut, které budou jen vaše Že takovou lekci nezvládnete? Nemusíte mít strach, jóga není žádné dogma.

Jednoduše hledáte způsob, jak ulevit tělu a odlehčit myšlenkám, aby v nich zůstalo to podstatné a pro vás důležité. Je to celé o příjemných pocitech, příjemných emocích. Přijďte si zdarma vyzkoušet, co vám dělá dobře. Zkušené lektory doplní speciálně připravená hudba V 17 hodin začne 90minutová lekce jógy, kterou pro Vás připravili lektoři Energy Studií a za doprovodu DJ Chochorázcz. Ten namixoval play list přímo pro tuto oslavu jógy.

Lektoři Václav Krejčík, Jakub Šamberger, Katka Bílková, Petra Duspivová a Veronika Ševčíková vás provedou celou lekcí společně, lehce a plynule – tak abyste si užili i závěrečnou meditaci za světla svíček. Podložku s sebou, peněženku nechte klidně doma Peníze nepotřebujete, budete mít jen jednu jedinou starost – podložku na jógu si musíte přinést svoji vlastní, na místě nejsou k zapůjčení.

A k ní přibalte něco pohodlného na sebe, převléknete se bez problémů na místě, v připravené převlékárně. V galerii Vás budeme očekávat už od 16.30 hodin, bude dobré, když i vy budete počítat s časem na převlečení a „aklimatizaci“. V 17 hodin začíná společná lekce zakončená meditací a končit budeme v 19 hodin.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den jógy 2016

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (391 metrů)

ValentinskaPraha (460 metrů)

The Emblem HotelPraha (496 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (306 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (469 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (208 m)