Ringova škola života a sexu - letní divadelní scéna

Ringova škola života a sexu - letní divadelní scéna

Adresa:

Praha 5 , Plzeňská 215f

Termín: 4.6.2016

4červen sobota 13:00

Žánr: divadlo


Akce se z technických důvodů přesouvá na nový termín.
Nový termín bude upřesněn. 

Ringova škola života a sexu poučí a pobaví V Greyhound Park Motol Praha, na pódiu divadelní scény na kryté Vyhlídkové terase, se v sobotu, dne 4.6.2016, jako součást programu dostihů chrtů a 1. Osvobozené výstavy chrtů v Čechách, odehraje představení Františka Ringo Čecha nazvané Ringova škola života a sexu.

Herecké obsazení:  František Ringo Čech Sandra Pogodová Mojmír Maděrič   František Ringo Čech v první české ,,Stand Up commedy, čelí svým typickým humorem útlaku tržní ekonomiky, touze Čechů po sociální spravedlnosti a řeší problémy, které jeho milované voliče nejvíce pálí. Komická show z níž odchází divák uvolněný, osvobozený od stresu, šťastný, ženy naplněny pokorou a neutajovanou vášní, muži sexuální výbušností a vlastenectvím.

Divák odchází poučen ve věcech sexu, partnerského soužití a naplněn horoucí láskou k DKP, EU, DDT, ROH a globalizaci. František Ringo Čech se již tradičně zúčastní i role předsedy umělecké poroty 1. Osvobozené výstavy chrtů v Čechách.  Jakou technikou bude jako předsedající Jury (12. ročníku výstavy) posuzovat vystavované chrty, nechte se překvapit. Každopádně půjde o výstavu chrtů osvobozenou o obvyklých měřítek posuzování krásy chrtů a jistojistě i o veselé ladění celé výstavy, takže zřejmě akce potěší i ty, kteří psí výstavy zrovna „nemusí“.

Chrty pak můžete vidět i v závodu na chrtí dostihové dráze. Na chrty můžete tipovat a třeba vyhrát. Tipovací lístky jsou v ceně vstupného. Jistě si pochutnáte na specialitách Four Leaf Restaurant, v jejichž venkovních prostorách se akce odehrává.  Srdečně vás zve Greyhound Park Motol Team a Four Leaf Restaurant Team Zahájení programu: od 13.00 hod., doporučujeme přijít v předstihu

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ringova škola života a...

Volcano Spa HotelPraha (2.6 km)

Villa St. TropezPraha (2.8 km)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (3.8 km)