Royal Russian Ballet - Romeo a Julie, Praha

Royal Russian Ballet - Romeo a Julie, Praha

Adresa:

Praha 4, 5. května 65

Termín: 13.12.2016
Vstupné:

490

13prosinec úterý 20:00

Žánr: divadlobaletklasika


V první polovině prosince 2016 se v Praze, Brně a Ostravě představí jeden z nejprestižnějších baletních souborů současnosti. Populární soubor Royal Russian Ballet přijede do České republiky s tradičním představením Sergeje Prokofjeva, Romeo a Julie.

Celé představení doprovodí živá hudba v podání domácího Českého národního symfonického orchestru, který má na svém kontě spolupráce s mnoha hvězdami světového uměleckého nebe. Vstupenky na představení jsou již v předprodeji v síti Ticketportal.

Baletní soubor Royal Russian Ballet založil v roce 2008 velmi úspěšný tanečník a choreograf, vítěz mnoha tanečních soutěží a zasloužilý umělec Anatolij Kazatskij. Díky jeho mnoha zahraničním zkušenostem se Royal Russian Ballet brzy stal velmi úspěšný po celém světě. Tento soubor sklízel nadšený aplaus nejen v Evropě, ale především v latinské Americe. Tleskali mu však fanoušci v Rusku a na Ukrajině, kde je velmi náročné a zkušené publikum.

Royal Russian Ballet je věrný odkazu klasické ruské baletní školy a tančí originální choreografie nejznámějších ruských a světových umělců, jako je Marius Petipa, Lev Ivanov, Alexander Gorskij nebo Alberto Alonso. Skvělé baletní výkony všech tanečníků jsou to, co dělá dobré jméno souboru Royal Russian Ballet po celém světě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Royal Russian Ballet -...

Union Hotel PraguePraha (431 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (751 metrů)

Royal Court HotelPraha (945 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 850 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (997 m)