Dámská jízda

Dámská jízda

Adresa:

Praha 5, Topasová 1/882

Termín: 4.6.2016
Vstupné:

zdarma

4červen sobota 10:30

Žánr: sportcyklo


Odhalte něžnou tvář cyklistiky na Dámské jízdě 

Přijďte si 4. června užít cyklistiku v čistě dámském provedení do Radotína na již šestý ročník oblíbené sportovně-společenské akce nazvané Dámská jízda.

Tento den zdaleka nebude jen o cyklistice, ale hlavně o ženách, které se rády projedou na kole, ale nejsou stroji na polykání kilometrů a počítání minut a vteřin. Nemusí nutně soutěžit a porovnávat výkony, zato zpomalí, aby se pokochaly krajinou a popovídaly si, protože vědí, že jim nic neuteče. Už 6. ročník Dámské jízdy pořádá v sobotu 4. června Ski a Bike Centrum Radotín.

Akce vypukne v 10.30 a účastnice čeká pořádně nabitý doprovodný program a především společná vyjížďka, která bude vrcholem akce – dokonce si můžete vybrat, jaká tvář cyklistiky vás láká nejvíce a pod vedením zkušených bikerek se vydat do terénu: Radostná bude nenáročná vyjížďka na pohodlných městských kolech a povede zejména romantickými úseky podél Berounky.

Divoká výprava na horských kolech vás zavede po spletitých cestičkách a přes kameny i bludné kořeny do lesních bludišť kolem Radotína. Ofoukaná zase dostane rozlet do dálek na okřídlených galuskách silničních kol po opuštěných silničkách mezi lesy a poli… Na jakoukoliv z tras můžete jet na vlastním kole, nebo si po předchozí domluvě můžete zapůjčit kvalitní bicykl od pořadatelů.

Kromě samotné vyjížďky vás čeká bohatý doprovodný program v podobě péče kadeřnice, masérky, výživové poradkyně, ale také módní přehlídky a nebude chybět ani drobné občerstvení.

A co s sebou? Kromě dobré nálady, o kterou jistě nebude nouze, stačí pouze kolo (nebudete-li si půjčovat na místě), cyklistická helma a oblečení.

Adresa: Ski a Bike Centrum, Topasová 1, Praha 5 – Radotín

Nezapomeňte se včas registrovat, počet účastnic je omezen: www.kola-radotin.cz/damska-jizda

Vstup na akci je zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dámská jízda

Villa Seven HillsPraha (5.6 km)

Volcano Spa HotelPraha (6.4 km)

VIPliving HouseboatPraha (8.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (10.6 km)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (10.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (9.5 km)