Karin Kleppin: Jak snížit stres při zkoušení cizích jazyků?

Karin Kleppin: Jak snížit stres při zkoušení cizích jazyků?

Adresa:

Praha 1, Masarykovo nábřeží 32

Termín: 17.5.2016

17květen úterý 17:00

Žánr: ostatní akcepřednáškydiskuse


FF UJEP, Pasteurova 13, místnost A 313 Ve své ústecké přednášce s diskuzí se prof. Karin Kleppin bude věnovat především možnostem, jak snížit stres při testování jazyků, a také otázce, jak lze rozeznat jazykový potenciál žáků a studentů a jakým způsobem ho dále cíleně rozvíjet. Přednáška je simultánně tlumočena. Po skončení diskuse jste zváni na malé občerstvení.

Profesorka Karin Kleppin vyučuje a věnuje se vědě na Fakultě filologie Porúrské univerzity v Bochumi. Zajímá se mimo jiné o výzkum procesů vyučování a učení cizích jazyků. Sama se podílela na vzniku standardního testu znalosti němčiny TestDaF, který se využívá po celém světě. Odborně také doprovází vývoj jazykových testů na Institutu pro vývoj kvality ve vzdělání. Rovněž vyučovala jako lektorka DAAD němčinu v Číně, Maroku a ve Francii.

Přednáška se koná v rámci Dne s němčinou v Ústí nad Labem. Více informací: http://www.goethe.de/ins/cz/prj/jug/spr/pre/cs15400790.htm Organizuje: Goethe-Institut Praha v rámci projektu Šprechtíme (www.sprechtime.cz) ve spolupráci s Katedrou germanistiky FF UJEP

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Karin Kleppin: Jak...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (332 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (807 metrů)

ValentinskaPraha (878 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (207 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (419 m)