LiStOVáNí: Drž mě pevně, miluj mě zlehka (Robert Fulghum)

LiStOVáNí: Drž mě pevně, miluj mě zlehka (Robert Fulghum)

Adresa:

Praha 6, Socháňova 1220/27

Termín: 20.6.2016
Vstupné:

100 Kč

20červen pondělí 18:00

Žánr: divadlotanec


Oblíbený projekt LiStOVáNí přichází s novým scénickým čtením, které bude probíhat za účasti vzácného hosta – samotného autora knihy, Roberta Fulghuma. Skvělí herci vás vtáhnou do děje románu ze seattleské tančírny Century, místa, kde se setkávají lidé nejrůznějšího věku, pohlaví, národnosti, náboženského vyznání či sexuální orientace.

To, co je důležité venku, zde není podstatné, jde tu totiž o jediné - o tanec. Neobyčejná touha tancovat a pohybovat se společně do rytmu hudby, krásné ženy, vysoké podpatky, odvážné šaty a vášeň – právě takové je argentinské tango, které je hlavním námětem celého příběhu.

K napsání knihy „Drž mě pevně, miluj mě zlehka“ inspirovaly Roberta Fulghuma vlastní zážitky. Poprvé s tangem setkal prostřednictvím obrazů namalovaných jeho partnerkou, Willow Baderovou. Nyní už pro něj tango není jen pouhým tancem, ale spíše životní cestou a novým způsobem vnímání sebe i světa kolem.

Po skončení představení bude následovat beseda, v rámci které si Robert Fulghum promluví s diváky o nové knize „Poprask v sýrové uličce“. Knihu bude možné zakoupit přímo na místě a zájemci si ji mohou nechat také podepsat během závěrečné autogramiády.

Hrají: Věra Hollá, Alan Novotný, Lukáš Hejlík / alt. Jiří Ressler

Délka představení: 60 min

Místo konání: Společenský sál KC Průhon, Socháňova 1220/27, Praha - Řepy

Vstupné: 100 Kč

ROBERT FULGHUM
(*1937, Waco, Texas, USA)

Proslulý americký autor, který nemá televizi, mobilní telefon ani e–mail, si přece jen založil webovou stránku (www.robertfulghum.com), na níž pravidelně zveřejňuje krátká zamyšlení nad věcmi, které ho v životě, při psaní a na cestách potkávají. Robert Fulghum vybral ty nejzajímavější postřehy, příhody a témata a upravil je pro knižní vydání.  Nyní se znovu připojil k projektu LiStOVáNí a společně se vydávají na turné po celé ČR při příležitosti křtu jeho nové knihy Poprask v sýrové uličce. 

 

SLEDUJTE UDÁLOST NA FACEBOOKU: https://www.facebook.com/events/148401652228779/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

28březen čtvrtek 18:00

28březen čtvrtek 19:00

Jezinky a bezinky

, Václavské nám. 56 Divadlo

28březen čtvrtek 19:00

28březen čtvrtek 19:00

Labutí jezero

, Na Příkopě 31 Divadlo

Ubytování v okolí akce LiStOVáNí: Drž mě...

Villa St. TropezPraha (2.4 km)

Volcano Spa HotelPraha (3.8 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (3.8 km)