No Joy

No Joy

Adresa:

Praha 10, Krymská 12

Termín: 24.8.2016
Vstupné:

213

24srpen středa 20:00

Žánr: koncerty

Umělci: No Joy


More Faithful je třetí album kapely No Joy, kterou vydávají na labelu Mexican Summer. Na celém albu dosahují zpěvačka / kytaristka Jasamine White-Gluz, kytaristka Laura Lloyd, bubeník Garland Hastings a basák Michael Farsky (původně z Dirty Beache) nových hranic intenzity.

Album přineslo sladké plody kapely, která svou práci rafinovala v pauzách mezi nahráváním. Výsledek – v protikladech bouře a ticha, krásy a chaosu, pravdy a fantazie – je jako vždy neochvějný a působivý.

Zatímco předešlé album No Joy nazvané Wait To Pleasure vyrovnávalo texturní rozdíly možnostmi nahrávacího studia, More Faithful dokumentuje drsnější tvořivý proces a výkon. Na albu More Faithful No Joy spolupracovali se zpěvákem a producentem Jorge Elbrechtem (Ariel Pink’s Haunted Graffiti, Chairlift, Lansing-Dreiden). Nahrávalo se ve dvou studiích – v brooklynském Gary’s Electric a na starém statku v Kostarice.

Právě tady Elbrecht vytvořil prostředí, kde s No Joy míchali, přehrávali a natáčeli zpěv dvanáct hodin denně. Izolovanost kapele prospěla . vytvořili album, které naplňuje jejich vize.

More Faithful je dosud jejich nejtvrdší a zároveň nejrychlejší deska – riffy chaosu protkané andělskými harmoniemi.

Jak zní No Joy live se budete moc přesvědčit 24.srpna v pražském Café V lese.

Skupina No Joy sice vydala svoje debutové album již v roce 2010, ale teprve kolekce Wait To Pleasure, která vyšla dubnu 2013, z nich udělala skutečné hvězdy. No Joy to jsou hlavně Jasamine White-Gluz a Laura Lloyd; dvě charismatické...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce No Joy

Žižkovská televizní věžPraha (1 092 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 304 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 313 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 089 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)