Adresát neznámý

Adresa:

Praha 1, Staroměstské náměstí 4

Termín: 1.5.2016 14.5.2016

1kvě - 14kvě celý den

Žánr: ostatní akcesetkání


Srdečně vás zvu na svou historicky první výstavu svých fotografií, která proběhne v rámci doprovodného programu Open House Praha 2016. Jak už samotný název tak trochu napovídá, výstava je zaměřena na opuštěná místa. Místa, která nechal člověk napospas svému osudu a jejichž adresát již není k zastižení...

Na výstavě uvidíte především fotografie, které dosud nikdy nebyly zveřejněné, ale také nejčerstvějsí "úlovky". Výstava proběhne od 1. do 24. května v prostorách Skautského institutu, který sídlí od začátku tohoto roku v domě U Zlatého rohu zvaném též Pecoldovský, jenž se nachází mezi Staroměstským a Malým náměstím. V radniční budově kdysi sídlily kanceláře, což se dost podepsalo na interiéru objektu.

Tento objekt byl dále více jak cca 10 let nevyužívaný a tak si nedovedu představit lepší prostor pro svoji první výstavu ;) POZNÁMKA K TERMÍNU VÝSTAVY Facebook událost nepovoluje založit událost delší více jak 14dní a tak se liší od skutečného termínu, který je až do 24. května. ● Vstup je volný a vždy v rámci otevírací doby Skautského institutu.

pondělí až čtvrtek: 12 – 22 hodin pátek: 12 – 20 hodin sobota a neděle: 10 – 18 hodin ● Krátké setkání s autorem proběhne 5. května od 19:00 Těším se na vaši návštěvu! A nezapomeňte pozvat své přátele ;)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Adresát neznámý

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (391 metrů)

ValentinskaPraha (460 metrů)

The Emblem HotelPraha (496 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (306 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (469 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (208 m)