Friday FX - Cyber Edition

Friday FX - Cyber Edition

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 20.5.2016
Vstupné:

100 Kč

20květen pátek 23:00

Žánr: koncertyhouse techno taneční

Umělci: Subgate


DJ Subgate odstartoval svou kariéru v roce 2001 v teenagerovských letech a od jejího počátku věděl, že hudba ho bude provázet celým jeho životem. V dnešní době právem patří mezi respektované domácí umělce na poli elektronické scény a vystupuje na předních eventech nejen v České republice, ale také v zahraničí.

Během své kariéry byl součástí line-upů známých českých festivalů a eventů, mezi které patří festivaly Svojšice, Mácháč, Cosmic Trip, Summer of Love, Pleasure Island a prestižní parties Apokalypsa, Citadela, Christmas party nebo Elektra. Svůj osobitý sound prezentuje také ve známých klubech, kterými je například Roxy Prague, Radost FX, Mecca nebo Chapeau Rouge, kde vlastní rezidentní noc s názvem Creative, která od roku 2007 hostila jména jako je například Philipp Straub aka Felipe, Hollen, Paride Saraceni, Bjorn Wilke, Mihai Popoviciu, Hot – X či Deepchild. Kromě nespočtu vystoupení v České republice představil svůj sound v Německu, Rakousku, Kostarice, Sri Lance, Švýcarsku, Rumunsku a Slovensku.

Od roku 2010, kdy si Subgate odbyl svůj producentský debut vydává releasy na labelech po celém světě. Za zmínku stojí například Noisetilt rec., Bullet:Dodge, Xela Digital, Bit Records Mexico, Textro nebo Suffused Music a některé jeho tracky jsou supportovány známými světovými umělci. V roce 2014 kromě klasického dj setu příchází s novým LIVE projektem, v rámci kterého prezentuje pouze svou vlastní produkci. 

DJ Rob Smile se pohybuje na české taneční scéně od roku 2000. Vystupoval na věhlasných akcích jako Citadela, Creamfields, Probožská Jezera, festival Mácháč, Summer Of Love, Cosmic Trip a ve většině klubů po celé ČR, ale také i v zahraničí (Anglie, Německo, Francie, Dánsko a Slovensko). Rob si zahrál s většinou předních DJs české taneční scény, ale i s částí té zahraniční. Bez nadsázky můžeme říct, že je neodmyslitelnou postavou české elektronické scény. Jeho charisma a nepolevující náboj během jeho setů jsou synonymem skvělé párty.

DJ IM Cyber byla jednou z prvních DJek a pomáhala tak vyšlapat cestu všem dalším slečnám. Hraje od roku 1998 a jejím hlavním stylem byl po většinu let drum´n´bass. V poslední době však její srdce bije spíše v house tempu. Ivana má pro hudbu cit, což dokazuje i její dřívější působení v kapele Skyline. Jako DJka se na čas téměř odmlčela, v poslední době se však za DJ pult vrací s novou vervou. Nijak neskrývá, že za to může právě nedávný příklon k house music.

DJ Subgate, vlastním jménem Ondřej Beránek, odstartoval svou kariéru v roce 2001. Z počátku se prezentoval dynamickým a nekompromisním technosoundem. Díky talentu se za relativně krátkou dobu prosadil především na severu Čech, kde...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Friday FX - Cyber Edition

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)