Neposedný pochod

Neposedný pochod

Adresa:

Praha 9, Bryksova 1002/20

Termín: 23.4.2016

23duben sobota 09:30

Žánr: sportpro dětidětskésoutěž


Neposedný pochod s příběhy Výlet, divadlo pro děti, hry a soutěže, žonglování, malování na obličej, hudba a skvělé občerstvení. Jaro už nám zaklepalo na dveře a všechny správné neposedy to táhne ven.

Proto jsme pro vás na sobotu 23. dubna 2016 připravili již třetí ročník akce Neposedný pochod. Tak jako vždy se sejdeme na třech startovních místech spojených s činností naší organizace – u Kavárny Plechárna na Černém Mostě, u úřadu MČ v Horních Počernicích a na nádraží v Klánovicích. Společně v 10 hodin vyrazíme na nenáročnou procházku. Cestu volíme tak, aby ji zvládl neposeda každého věku. Trasy pochodů se zároveň společně potkají.

Všichni nakonec dorazíme do sousedského centra na Jahodnici a užijeme si odpoledne v příjemné společnosti výletníků a sousedů. Jak to bude probíhat? Na startu se zapíšete v registračním stánku a dostanete malou svačinu, abyste měli dost energie. Po cestě si můžete v zábavném kvízu otestovat vaše znalosti.

Zhruba v polovině trasy si odpočineme na zahradě Dětského domova v Dolních Počernicích, kde si budete moci vyzkoušet žonglování nebo si třeba zahrát pétanque. V cíli na Jahodnici na nás bude čekat diplom za absolvování celé trasy, chutné občerstvení, kulturní program pro malé i velké, ukázky našich služeb pro širokou veřejnost, hry a soutěže.

A to nejlepší nakonec! Máme pro vás připravenou novou sérii triček s devíti klientskými příběhy. Nákupem trička nám můžete dát najevo, že naše práce má smysl, a zároveň podpořit fungování naší neziskové organizace. Vezmete si nás na triko? Více informací na www.neposeda.org/pochod

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Neposedný pochod

Wellness Hotel STEPPraha (6.8 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (9 km)

Top Hotel PrahaPraha (9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (9.5 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (10.9 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (9 km)