Workshop vytváření reklamních spotů v portugalštině

Adresa:

Praha 1, Josefská 6

Termín: 18.4.2016 9.5.2016

18dub - 9kvě celý den

Žánr: ostatní akceworkshopkurz videodesign


António Pedro Nobre Workshop má za cíl seznámit studenty se světem reklamy, ať už na praktické či teoretické úrovni, a nabídne jim příležitost podílet se na vytvoření reklamního spotu pro Portugalské centrum.

Kurz se bude skládat ze 4 bloků po 3 hodinách, ve kterých se studenti seznámí s tím, jak vzniká reklamní spot od prvotního nápadu k samotnému natáčení, střihu, práci se zvukem a postprodukci. Workshop povede zkušený portugalský režisér a dokumentarista, který žije v České republice, kde se podílí na produkci reklamních spotů, videoklipů a televizních programů.

O CLP/ Camões I.P. em Praga oferece um novo workshop de Produção de Anúncios Publicitários em Português. Ao longo de 4 sessões de 3 horas, os participantes terão a oportunidade de ver em primeira mão como se produz um filme publicitário, desde a concepção da ideia à pré-produção, filmagem, montagem, sonoplastia e finalização, ao seguirem passo a passo a criação do novo spot publicitário do nosso Instituto.

A oficina será orientada por António Pedro Nobre, realizador e guionista Português residente na República Checa, onde tem colaborado na produção de programas de Televisão, Documentários, Vídeo Clipes e claro, Spots Publicitários. Čas / Horário: 18. dubna - 18 de Abril 25. dubna - 25 de Abril 2. května - 2 de Maio 9. května - 9 de Maio Místo / Local: CLP/ Camões I.P. em Praga Doba trvání / Duração: 4 blocos de 3 horas Cena / Preço por participante: 2.000 CZK Blok 1 / Bloco 1 – Úvod / Introdução (18.04.16)

Úvod do světa reklamy. Analýza reklamních spotů a kampaní. Fungování firemních marketingových oddělení, reklamních agentur a studií, které poskytují služby. Visualização de spots publicitários e campanhas virais de sucesso com análise e explicação do processo por detrás da sua criação. Explicação do funcionamento normal do departamento de marketing de uma empresa cliente, de uma Agência Publicitária intermediária e do estúdio fornecedor.

Blok 2 / Bloco 2 – Připravná fáze / Pre-Produção (25.04.16) Jak připravit a zprodukovat filmový spot - od počátečních návrhů po storybord, obhlídky, set up design nebo casting. Como preparar a produção de um spot videográfico, desde a concepção do guião, visualização através do storyboard, reperage de locais, decalage de adereços e casting de actores. Blok 3 / Bloco 3 – Produkce / Produção (02.05.16) Realizace spotu, instalace, osvětlení, vedení herců, natáčení s profesionálním vybavením. Realização do spot, incluindo técnicas de direcção de actores, cenografia, iluminação e rodagem com camara de cinema profissional.

Este bloco decorrerá nas filmagens do Spot, onde se encontrará uma equipe com técnica profissional. Blok 4 / Bloco 4 – Postprodukce / Pós – Produção e finalização (09.05.16) Střih, barevná korekce, práce se zvukem, finalizace reklamního spotu. Técnicas de montagem de vídeo, correcção de cor, sonoplastia e finalização do spot publicitário.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Workshop vytváření...

The Golden Wheel HotelPraha (480 metrů)

ValentinskaPraha (797 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (797 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (355 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (474 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (839 m)