Kulinářské dny na Trojce

Kulinářské dny na Trojce

Adresa:

Praha 3, Náměstí Jiřího z Poděbrad

Termín: 8.4.2016 9.4.2016

8dub - 9dub celý den

Žánr: ostatní akcegastrofoodtrhymarket


Náměstí Jiřího z Poděbrad oživí 8. a 9. dubna již třetí ročník KULINÁŘSKÝCH DNŮ. V rámci dvoudenního programu budete mít možnost ochutnat exkluzivní gurmánské speciality z kuchyní předních tuzemských i zahraničních šéfkuchařů. V nabídce budou například zástupci středomořské, francouzské, thajské, italské i české gastronomie.

Nebude chybět ani zajímavý doprovodný kulturní program. Vstup na akci, která pohladí chuťové pohárky je samozřejmě ZDARMA.

> burgery > vynikající sendviče a saláty > mořské plody > pasta > domácí dezerty a palačinky > speciality z husích jater > sýrové lahůdky Rozmanité delikatesy kuchyně: > středomořské > italské > francouzské > thajské > budapešťské > pekárna, kde vás zasvětí do procesu výroby pečiva > trhy s ovocem, zeleninou, masem, uzeninami, pečivem > živé kapely > dětská zóna.

"Celý program jsem se snažili koncipovat tak, aby si vybral opravdu každý. Lidé budou mít na výběr z čerstvých ryb, domácích dezertů, nebude chybět výborná pasta a na své si přijdou také fanoušci pikantních asijských jídel. Kromě toho nás čeká i hudební program, nezapomněli jsme ani na děti, pro které připravujeme dětskou zónu," http://goo.gl/EA422c

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kulinářské dny na...

Žižkovská televizní věžPraha (289 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (694 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 498 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (286 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 876 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 799 m)