Den za rovné příjmy – buďme k ženám fér (Praha)

Den za rovné příjmy – buďme k ženám fér (Praha)

Termín: 15.4.2016

15duben pátek 10:00

Žánr: ostatní akce


Fakt, že české ženy berou v průměru o 22 % nižší platy než muži, je již vcelku všeobecně známý. Moc se ale už nemluví o tom, jaký vliv to má na starobní důchody. Věděli jste, že české seniorky jsou 2x více ohroženy chudobou než senioři?

Projekt Férové platy, férové penze proto u příležitosti mezinárodního dne rovných příjmů na tyto skutečnosti upozorňovat. Co přesně pro vás máme? Zastavte se u našeho informačního stánku na pěší zóně Anděl v Praze 5, kde najdete i velkoformátovou výstavu s informacemi o gender pay gap a gender gap in pension.

Ve vybraných podnicích mají ženy 15. 4. speciální slevu ve výši 22 %, aby si alespoň jeden den v roce užily kupní sílu, kterou mají muži celý rok. Ke Dni rovných příjmů se připojují Mama Coffee, Café v lese, kavárna Langhans – Centrum Člověka v tísni, Boulangerie de Paris, ROH družstevní kavárna, Café Kolíbka, Čokoládový ráj - Jeff de Bruges, restaurace Mlsná kavka, kavárna Budoir, Queershop.cz, Minimarket Aida, Morrows, lovemusic.cz, vegan-fighter.com, knihkupectví & recodr store Recomando, nakladatelství SLON. A další přibývají!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den za rovné příjmy...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (692 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (747 metrů)

The Emblem HotelPraha (817 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (664 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (438 m)