Inovace na vlnách

Inovace na vlnách

Adresa:

Praha 7, Nábřeží Edvarda Beneše

Termín: 27.5.2016 28.5.2016

27kvě - 28kvě celý den

Žánr: ostatní akce


Týden inovací 2016 je největší event tohoto roku zaměřený na inovace, moderní technologie, IoT, umělou inteligenci a koncept chytrých měst. Akce se uskuteční ve dnech 23. - 29. května 2016 a jejím hlavním cílem je seznámení firem, měst a také širší veřejnosti s nejnovějšími světovými trendy na poli inovací, propagace českých inovací a invencí a osvěta spojená s aktuálními tématy z oblasti inovací a technologií bezdrátového přenosu dat, jakými jsou například Smart Cities a IoT.

Více informací na www.tydeninovaci2016.cz. V rámci Týdne inovací proběhne mnoho regionálních akcí a ve dnech 27. a 28. května v pražské Cargo Gallery hlavní událost "Inovace na vlnách", jejíž součástí budou akce "Nanoden v Praze" a odborná konference za účasti českých i mezinárodních řečníků. Konference představí současné trendy v oblasti inovací a moderních technologií, příklady jejich využití v běžném životě a zajímavé projekty, které již fungují buď v ČR nebo zahraničí.

Dopolední část se zaměří především na téma chytrých měst a internetu věcí, odpolední na inovace a umělou inteligenci. Záštitu akci udělil místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek a Velvyslanectví USA.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Inovace na vlnách

ValentinskaPraha (698 metrů)

The Emblem HotelPraha (731 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (761 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (782 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (871 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 321 m)