Randy Gage - Principy vítězů

Randy Gage - Principy vítězů

Adresa:

Praha 9, Freyova 33

Termín: 24.9.2016
Vstupné:

od 2.990 Kč

24září sobota 09:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyworkshop


Randy Gage živě v Praze dne 24.09.2016. Další řečníci: Peter Sasín, Peter Krištofovič a Jiří Vokáč Čmolík. Vstupenky za extrémně akčí cenu najdete zde: www.randypraha.cz

Pro koho je tento den?

Rozhodně byste se měli tohoto dne účastnit pokud: se chcete učit od nejlepších na světě chcete ve svém životě docílit dlouhodobého úspěchu chcete trvale snížit hladinu stresu chcete vydělávat více peněz za méně času chcete využívat nástroje prosperity.
Pokud zmeškáte tento den, tak přijdete o: unikátní návody, inspirativní příběhy, nástroje prosperity, možnost učit se od nejlepších, dlouhodobou inspiraci, setkání s Randym naživo.

Bude to vést ke dlouhodobému zvýšení vaší efektivity, motivace a úspěchu. Každý řečník nabídne účastníkům funkční nástroje, pomocí kterých dosáhl vítězství ve svém oboru. Ovládněte I VY principy vítězů.

Většina konferencí má za úkol účastníka především namotivovat. Motivace je fajn. Není na ní nic špatného. Bohužel se dá lehce ztratit. Úspěch může být krátkodobý nebo dlouhodobý. Krátkodobý úspěch bývá často nečekaný, rychlý a nestabilní. Jednoduše – netrvá dlouho. Pokud mluvíme o skutečném úspěchu, mluvíme o dlouhodobém a stabilním stavu, který trvá.

Na dni Principy úspěchu vám dlouhodobě úspěšní lidé jako Peter Krištofovič, Peter Sasín, Jiří Vokáč Čmolík a Randy Gage poskytnou ověřené nástroje, za pomoci kterých budete schopni dosáhnout dlouhodobého úspěchu. Dosáhněte úspěch. Udržte si ho. Ovládněte principy vítězů. STAŇTE se VÍTĚZEM!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Randy Gage - Principy...

Wellness Hotel STEPPraha (1 536 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (4.3 km)

Žižkovská televizní věžPraha (4.8 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (4.8 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (5.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3.8 km)