Doggy bag

Doggy bag

Adresa:

Praha 1, Liliová 10

Termín: 21.4.2016
Vstupné:

100

21duben čtvrtek 21:00

Žánr: koncertyrockblues


Vznik týhle party je asi 13. června 2011, kdy jsme se sešli na první zkoušce v plné sestavě.Na jaře 2011 se Michal dohodl s Veronikou, finalistkou a vítězkou řady pěveckých soutěží a výraznou postavou Lounského Ruxaku a dalších kapel, že spustí nový projekt.

Michal právě ukončil angažmá v Nahoře Pes a Veronika se rozhodla přestěhovat kariéru do Prahy. M+V postupně sáhli do okruhu známých i neznámých a vylovili z něj ostříleného rockeraa bubeníka Karla a zručné posily v osobě Markéty (basa) a Adama (kytara).

Kapela postavila repertoár na několika autorských kusech Michala a Ondřeje Fencla, které se osvědčily už v Nahoře Psovi, dvou převzatých věcech od Joe Bonamassy a nových písničkách Michala. S tímto úvodním setem pak odehrála premiéru v Pražském Vagónu, festival Greenfield a několik dalších koncertůl a minifestiválků.

Na začátku roku 2012 nastoupila nová zpěvačka Hanka Kadlecová a na kytaru nás doplnil Vašek Stach. Pokračovali jsme v budování reportoáru a koncerty se převážně v pražských klubech. V létě se vrátil kytarista Adam Balcar a Vašek založil vlastní kapelu Blues Scream, kde se realizuje i pěvecky. V listopadu Markéta pomalu nastoupila na mateřskou a kapelu na basu doplnil Martin Fíša.

Hanka svůj rok u Doggybag završila prosincovým koncertem na lodi Kristian Marco a za mikrofon se v roce 2013 postavila Petra Poulová. Petra s námi dalal jen jeden koncert a poté ji studijní a osobní povinnosti odvedly jiným měrem...

V roce 2014 se sestava ustálila: Po příchodu Martiny Horejšové a Marka Jansy (kyt) vystřídal Karla za bicími Petr Kocourek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

30březen sobota 22:00

Charlie Slavík Revue

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

15duben pondělí 20:00

Honza Holeček & Friends Play

, Malostranské náměstí 21 Koncert

23duben úterý 20:00

Ubytování v okolí akce Doggy bag

Wellness Hotel STEPPraha (8.9 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (11.7 km)

Výstaviště HolešovicePraha (11.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (12.2 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (13 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (11 km)