Alasdair Bouch

Adresa:

Praha 3, Orebitská 5/726

Termín: 7.4.2016
Vstupné:

100

7duben čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyrockfolkblues


Nezaměnitelný hlas, působivý hudební projev - charismatický muž. Kdo jiný než Alasdair Bouch... Opět v Saturninovi. Nenechte si ujít.

Poslechněte si: www.reverbnation.com/alasdairbouch
Sledujte: www.youtube.com/user/delovacz
Přidejte si: www.facebook.com/alasdairbouch

Alasdair Bouch je anglický singer-songwriter. Muzikantem na plný úvazek se stal teprve před 6 lety, ale s vystupováním jako frontman má více než 20 let zkušeností. Během této doby si vytvořil pověst jako zpěvák s nezaměnitelným hlasem. Jeho styl je těžko definovatelný; mísí se v něm alternative-folk, melodický rock a hard blues. Jelikož je Alasdair světoběžníkem s kytarou v ruce, je jasné, že se v textech objevují zkušenosti, které při jeho dlouhých cestách prožil. Během posledních let hrál Alasdair běžně 150 vystoupení ročně, a to jak na samostatných koncertech, tak i na festivalech. 

Pravidelně navštěvuje Německo, Rakousko, Polsko, Francii, Belgii, Velkou Británii, Švýcarsko a také Českou republiku. Jeho debutové folk-bluesové album 'First Person Singular', druhé soul-rockové album 'Second-Hand Lullabies' a později také třetí rock-bluesové album 'Third Time Lucky' doslova svedly posluchače.

V současnosti je Alasdair na turné k jeho aktuální alternative-folk desce 'Go Forth!'. Tato čtvrtá deska je plná songů, které by dokázaly dojmout i toho největšího pesimistu. Všemi očekávané páté album vychází začátkem roku 2016. Jeho intimní a vášnivé živé koncerty ohromily široké obecenstvo a nenechaly ani nejpřísnější kritiky na pochybách o tom, že Alasdair patří ke světové špičce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Alasdair Bouch

Žižkovská televizní věžPraha (671 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (881 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 610 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (667 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 332 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 073 m)