Magor

Magor

Adresa:

Praha 4, Křesomyslova 625

Termín: 21.2.2018

21únor středa 19:00

Žánr: divadločinohrakomedie


Mladý a nadějný architekt Willum Cubbert často vyprávěl svým přátelům o dluhu, který musí splatit jistému Ricku Steadmanovi, bývalému vojákovi, kterého nikdy nepotkal, ale který mu zachránil život poté, co byl vážně zraněn ve Vietnamu.

Rickovi dokonce napsal dopis, ve kterém se zavazuje, že co bude živ „budeš mít na Zemi někoho, kdo pro tebe udělá, cokoliv budeš chtít.“

Willum má proto velkou radost, když se Rick nečekaně objeví v jeho bytě v den oslavy jeho třicátých čtvrtých narozenin. Tato radost ovšem brzy vyprchá, když začne být jasné, že Rick je příšerný „magor“, nemožný hulvát beze špetky sociální inteligence a taktu a ještě ke všemu ne a ne odjet.

Jeho pokračující přítomnost je smrští neustálých komických incidentů, a to až do chvíle, kdy se za normálních okolností vyrovnaný a klidný Willum dostává do stavu, ve němž zvažuje použití násilí, přičemž tento zoufalý vývoj je nakonec odvrácen překvapivým zvratem na konci hry.

Hrají: Marie Doležalová (Tansy), Martina Randová (Clelia - Waldgravova žena) , Lukáš Rous (Willum), Zdeněk Maryška (Waldgrave), Lukáš Pečenka (Axel), Jakub Slach (Rick – Magor)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Magor

Royal Court HotelPraha (780 metrů)

Union Hotel PraguePraha (791 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 102 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 821 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 330 m)