Zábavný den otevřených dveří v Monkey´s Gym a Juklíku

Zábavný den otevřených dveří v Monkey´s Gym a Juklíku

Adresa:

Praha 5, U Jezera 2031/34

Termín: 19.2.2016

19únor pátek 14:00

Žánr: sportsportpro dětikurzplavánítělocvik


Zábavný den otevřených dveří v Monkey´s Gym a Juklíku

Máte doma malého neposedu, který se potřebuje pořádně vydovádět? Hledáte cvičení ve svém okolí a stále se vám nedaří najít vhodný prostor? Přijďte si v pátek 19. února 2016 zdarma vyzkoušet moderní dětskou tělocvičnu Monkey´s Gym, která už druhým rokem působí v prostorách plaveckého centra Baby Clubu Juklík v pražských Stodůlkách. Toto odpoledne se tady bude cvičit, ale také plavat a děti si mohou něco hezkého vyrobit v kreativní dílničce!

Den otevřených dveří se koná v pátek 19. února od 14:00 do 18:00 hodin a bude probíhat jako zábavné sportovní odpoledne, kde si vybere každý – na děti čekají půlhodiny cvičení v tělocvičně, můžete si rezervovat volné plavání v juklíkovském bazénu nebo využít výtvarnou dílnu pořádanou dětským centrem Kroužky a Proužky.

V tento den si tady děti od stáří šesti měsíců (ty nejmenší do 30 měsíců za asistence rodičů) do sedmi let mohou vše zcela zdarma vyzkoušet pod dohledem zkušených lektorů, kteří lekce povedou. Pokud děti zapíšete do kurzů, získáte milý bonus v podobě kvalitní lahve na pití s motivem opičky Loly, která je maskotem tělocvičny.

Předchozí rezervace na cvičení i plavání je nutná! Na cvičení do Monkey´s  Gym se registrujte dle věku dítěte zde: https://monkeysgym.webooker.eu/Actions.

Kromě cvičení bude na děti a rodiče v Juklíku toto odpoledne čekat příjemně teplý bazén plný pomůcek. Cena za osobu, která půjde do vody, je 150 Kč (pokud od ledna chodíte na pravidelné kurzy plavání do Juklíku je cena 100 Kč za osobu). Kapacita bazénu je omezená a je nutno si místo rezervovat na tel. 251 610 441.

A pozor: od 15:00 hodin vám bude po celé odpoledne a zcela zdarma k dispozici také kreativní dílnička pořádaná centrem Kroužky a Proužky, kde se zabaví jistě všichni.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zábavný den...

Volcano Spa HotelPraha (1 363 metrů)

Villa St. TropezPraha (4.3 km)

Villa Seven HillsPraha (5.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.3 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.3 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (7.1 km)