Helloween + Gotthard

Helloween + Gotthard

Adresa:

Praha 8, Pernerova 53

Termín: 20.2.2016

20únor sobota 20:00

Žánr: koncertyrockhard rock

Umělci: Helloween


Legendární HELLOWEEN přivezou nové album – na cestu do českých měst se vydají ve spojení se švýcarským hard rockovým fenoménem GOTTHARD!

Další z netrpělivě očekávaných alb letošního roku bylo „My God-Given Right“ od HELLOWEEN. Svou patnáctou studiovku vydali 29. května a již nyní u nás dosáhlo toto album celosvětově nejlepší prodejnosti v žebříčku IFPI. Začátkem nového roku očekávejte její oficiální představení!

„Nikdy nevím jak se to stane, ale zase se nám to povedlo... To album šlape jak má! A podíl na tom mají i dva úžasní chlapi: producent Charlie Bauerfeind a Martin Häusler, který se postaral o úžasný 3D cover, aniž by plýtval barvami,“ říká zpěvák Andi Deris.

Autor k němu říká:„Prvotní inspirace přišla ze samotného názvu a taky z názvů některých skladeb, jako Swing of a Fallen World, Lost in America nebo Battle´s Won. Pak jsem narazil na blockbuster Day After Tomorrow – Den poté a nápad světa, ve kterém zůstali pouze dýňáci, byl na světě.“

A to není vše! Spolu s Helloween přiveze svoji poslední desku i rockové seskupení GOTTHARD, které přinese velmi emotivní díla. Přímý, klasický, mistrovsky zahraný hard rock uspokojí hned s prvními tóny všechny rockové fanoušky. To potvrzuje fakt, že GOTTHARD prodali víc jak 2 miliony desek po celém světě!

Tato skvělá dvojice spolu s předskokany CRIMES OF PASSION vám přijede zpříjemnit hned dva chladné únorové večery, nenechte si je ujít!

19. 2. 2016 - ZLÍN, hala Euronics
20. 2. 2016 - PRAHA, Forum Karlín

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Helloween + Gotthard

Sportovní centrum OlšankaPraha (985 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 198 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 201 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (340 m)