World of Beauty and Spa Jaro 2016

World of Beauty and Spa Jaro 2016

Adresa:

Praha 9, Beranových 667

Termín: 11.3.2016 12.3.2016

11bře - 12bře celý den

Žánr: výstavyveletrh kosmetika


V předjarním týdnu se představí již 21. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se uskuteční ve dnech 11. a 12. března 2016 v moderních halách areálu PVA EXPO Praha – Letňany.

Své novinky ze světa profesionální kosmetiky, kadeřnictví a péče o své fyzické i duševní zdraví představí více než 300 vystavovatelů. V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech.

Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory.

Nelze opomenout ani nové trendy v líčení, účesech a odívání – look 2016. Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří, za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

K bohatému programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights“ patří dlouho očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera „CREATIVE IMAGE TEAM“ (tým tvoří vizážista, kadeřník a modelka), kteří budou tentokrát vybráni z fotografií na semifinálové téma „Bohemian Folk“.

Vybraných osm týmů bude soutěžit přímo na veletržním podiu, což bude jistě velmi zajímavé.

Další prestižní soutěží bude „FOTOMAKE-UP“ pořádaný skvělou vizážistkou a mezinárodní mistryní 2002 Štěpánkou Podroužkovou, tentokrát na téma „Season make-up“.

Nelze opomenout ani soutěž v nail artu, která bude opět o kresbě, nadání a kreativitě, soutěž v prodlužování a zahušťování řas, juniorské soutěže, nebo soutěž věnovaná především dobré fyzické kondici a vypracovanému tělu mužů i žen pod názvem Beauty & Fitness Cup.

Další informace, fotogalerii, videa a zajímavé soutěže pro návštěvníky najdete na webu www.worldofbeauty.cz nebo facebooku: www.facebook.com/kosmetickyveletrh

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce World of Beauty and Spa...

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)