90 %
90's NO LIMIT!

90's NO LIMIT!

Adresa:

Praha 8, Pernerova 652/55

Termín: 18.3.2016
Vstupné:

690 - 2190

18březen pátek 18:00

Žánr: koncertyparty akce 90´s oldiesNo limit


PRAHA ZAŽIJE V BŘEZNU 2015 VELKOLEPÝ MEJDAN VE STYLU 90 S ZA ÚČASTI TĚCH NEJVĚTŠÍCH SVĚTOVÝCH HVĚZD DANÉ DOBY!

20. března zažije Praha návrat do devadesátých let ve velkém stylu! V novém multifunkčním prostoru s unikátní akustikou a moderním designem, tedy ve Foru Karlín, se uskuteční mejdan roku za účasti velkých světových hvězd, které v té době vládly hitparádám a jejichž jména znal snad každý, kdo v té době poslouchal populární hudbu, která opanovala tehdejší diskotéky, tedy EURODANCE!

A kdo tedy v Praze naživo vystoupí v unikátním koncertním bloku a na následné diskotéce?

2 UNLIMITED 
Eurodance skupina založená v roce 1991. Skupinu tvořilo nizozemské pěvecké duo, rapper Ray Slijngaard (nar. 1971) a zpěvačka Anita Doth (nar. 1971). Během prvních pěti let dosáhli výrazných úspěchů, měli šestnáct hitů jako například No Limit , Tribal Dance , The Real Thing nebo Get Ready For This . Celosvětově prodali přes 18 miliónů alb. Skupina se rozpadla roku 1996. V dubnu 2009 společně vystoupili po třinácti letech původní členové Ray a Anita na koncertu I Love The 90s v belgickém Hasseltu. Po pozitivní přijetí fanoušky začali vydávat nové skladby a vystupovat pod jménem Ray a Anita. Po vleklých tahanicích o původní název mohou Ray a Anita nyní vystupovat po letech opět jako 2 Unlimited a konečně přijíždí se svojí show plných hitů i do Prahy!

CULTURE BEAT
Culture Beat je německý eurodance projekt založený v roce 1989. Největší úspěch toto duo zaznamenalo v roce 1993, kdy je na první místa hitparád 13-ti evropských zemí vynesl hit Mr. Vain , který je dnes považován za eurodance klasiku. Stejně úspěšné bylo i album Serenity s dalšími hity Got To Get It a Anything . Toto album mnozí odborníci hodnotí jako milník v historii taneční hudby. Následovalo druhé album nabité hity s titiulní písní Iside Out a Crying In The Rain . Všechny tyto hity a mnohé další máte teď možnost slyšet live.

HADDAWAY
Alexander Nestor Haddaway, více známý pod svým uměleckým jménem Haddaway je trinidadský zpěvák. Svoji celosvětově úspěšnou kariéru započal v roce 1993 hitem What Is Love , která se stala jednou z nejznámějších eurodance písní na světe. Tato skladba okupovovala první místa hitparád nejen v Evropě, ale dobila i Ameriku. Drží si 62.příčku jako nejprodávanější singl v historii. Jeho ostatní hity jako Life, I Miss You, Rock My Heart, Fly Away se v hitparádě umístily v TOP 10. I on se naživo představí v březnu v Praze!

TWENTY 4 SEVEN
Jeden z prvních populárních Eurodance projektů, který vznikl na přelomu 80. a 90.let. Nejúspěšnějšího období se dočkal až po odchodu Captain Holywooda, který si založil vlastní, také poměrně úspěšný Eurodance projekt. Zlomovým byl rok 1993, kdy natočili desku Slave To The Music a vyslali do éteru stejnojmený singl, který bodoval v žebříčcích evropských hitparád. Twenty 4 Seven fungovali v té době jako duo ve složení Nancy Coolen a Stay-C Seedorf. I jejich další hity jako Is It Love?, Take Me Away a Leave Them Alone se staly hity a vy máte jedinečnou příležitost si je nyní připomenout live.

Domácí scénu na tomto unikátním koncertu a následném mejdanu zastoupí zpěvačka VERONA. Za mixážní pult se ihned po koncertu postaví LEOŠ MAREŠ, který navíc bude celý večer moderovat. Zdárně mu bude za DJským pultem sekundovat I jeho rozhlasový kolega PAVEL CEJNAR.

Vstup pouze od 18ti let.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 90's NO LIMIT!

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 018 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 236 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 239 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (309 m)