Kristína: Horehronie Tour

Kristína: Horehronie Tour

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 30.11.2015

30listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertykoncert pop


Slovenská zpěvačka Kristína na konci října vyráží na turné po České i Slovenské republice. Čeká ji celkem 11 zastávek, v Čechách bude vyvrcholením koncert v pražské Lucerně 30.listopadu.

Kristína má za sebou již tři úspěšné ročníky Horehronie Tour, na které chce letos se svou kapelou opět navázat. V Čechách ji čeká celkem pět zastávek, koncertní šňůru zahájí 5. listopadu v Prostějově, o den později zahraje v Litvínově, 17.listopadu navštíví Ostravu, 18. Opavu a v pondělí 30. listopadu ji čeká zastávka v Praze, kde zahraje ve velkém sále Lucerny.

Pro své fanoušky chystá 90 minutový program plný jejích největších hitů i nejnovějších písniček. Zazní Horehronie, Pri oltári, Stonka, V sieti ťa mám, Jablčko, poslední rádiohit Navždy nebo také nejnovější singl Ta ne, ke kterému nedávno zpěvačka představila videoklip se známým slovenským hercem Michalem Hudákem. Kristína vystoupí s vlastní kapelou.

Čím více se turné blíží, tím více se těším. Horehronie Tour je pro mě speciální, je to vlastně předvánoční čas, a tak jsme všichni takoví příjemně uvolnění. Cítím vůči mým fanouškům ale také příjemný závazek, a tak se na všechny zastávky pilně chystám, diváci se mohou těšit na hudebně i tanečně skvělý večer!” dodává s úsměvem Kristína.

Kristína se v roce 2010  stala vítězkou slovenského národního kola Eurovision Song Contest. O rok později získala titul Zpěvačka roku CZ&SK hudebních cen ÓČKO 2011

V prosinci 2014 vyšlo její už čtvrté album s názvem Tie Naj, na kterém jsou její největší hity plus dosud nevydané novinky.

Je nejhranější slovenskou interpretkou v Čechách i na Slovensku. V průběhu pěti let se zpěvačka, vlastním jménem Kristína Peláková, dostala mezi nejžádanější interprety slovenského showbyznysu.

Do povědomí posluchačů se Kristína poprvé dostala skladbou Horehronie z roku 2010. Nedávno si zahrála v úspešné české komedii Život je život spolu s Ondřejem Vetchým a Simonou Stašovou, ke které nazpívala zároveň titulní píseň s názvem Number One.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kristína: Horehronie...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)