Nazareth v Praze

Nazareth v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 21.5.2016

21květen sobota 20:00

Žánr: koncertyrockNazareth

Umělci: Nazareth


Po velkém úspěchu v Brně se legendární Nazareth vrací. Jediné dva koncerty v ČR pro rok 2016 se uskuteční 20.5.2016 v brněnském Sonocentru a 21.5.2016 ve Velkém sále Lucerny v Praze.

Na postu zpěváka se představí jeden z nejlepších rockových hlasů současnosti Carl Sentance, bývalý zpěvák švýcarských Krokus či britské formace Geeze Butler Band, je členem Persian Risk a také pravidelným frontmanem sólových projektů klávesisty legendárních Deep Purple Dona Aireyho.

Nazareth, kteří se v Česku těší stále velké oblibě, jsou vedle kapel Rolling Stones  nebo Led Zeppelin dodnes považováni za jednu ze zásadních formací světové hudební scény.

Nejslavnějšími hity této legendární skotské kapely jsou písně Love Hurts a Dream On, které se zařadily mezi 100 nejlepších skladeb všech dob v žebříčku prestižního časopisu Rolling Stone.

Nazareth je skotská rocková skupina, známá několika hard rockovými hity, stejně jako coververzí balady „Love Hurts“ z poloviny 70. let. Skupina byla založena ve městě Dunfermline ze zbytků polo-profesionální místní kapely The...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nazareth v Praze

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)