Paul Anka - ZRUŠENO

Paul Anka - ZRUŠENO

Adresa:

Praha 4, 5. května 65

Termín: 3.2.2016
Vstupné:

1090Kč

Žánr: koncertyfolkpop

Umělci: Paul Anka


Kanadská světová hudební hvězda Paul Anka přijede 3. února 2016 koncertovat do pražského Kongresového centra. Zpěvák, skladatel a také skvělý textař přijede do České republiky po dvou leté odmlce. Společně se svou kapelou zahraje vlastní skladby, které obletěly svět.

Kromě slavné Diany půjde především o písně, které Paul Anka napsal pro Franka Sinatru, Toma Jonese nebo Michaela Jacksona. Anka je dodnes považován za jednu z největších osobností světové populární hudby.

Paul Anka je právem považován za velkou osobnost světové populární hudby. Svůj patrně největší hit, píseň Diana, nahrál již ve svých patnácti letech a díky němu vstoupil na světová podia. Od té doby spolupracoval s lidmi jako Frank Sinatra, Buddy Holly, Frankie Lyman nebo Chuck Berry. Paul Anka je totiž nejen zpěvákem, ale také skvělým textařem a skladatelem s vytříbeným citem pro melodii a skladbu slov.

Je autorem mnoha světových hitů. Například nejslavnější Sinatrova píseň "My Way" náleží právě jemu, stejně jako hit Toma Jonese "Shes a Lady". Ohromný úspěch Paula Anky měla také spolupráce s králem popu Michaelem Jacksonem. Pro něho napsal světově úspěšnou skladbu "This Is It", která dala jméno Jacksonově již neuskutečněnému turné.

Paul Anka je také autorem písně "Love Never Felt So Good", která byla vydána jako Jacksonovo posmrtné dílo, svou část na nahrávku nazpíval i Justin Timberlake. Paul Anka kromě jiného stál za startem kariéry současné swingové superstar Michaela Bublého, kterému v roce 2003 koprodukoval album. Dnes čtyřiasedmdesátiletý rodák z Ottawy vystupoval na území České republiky již dvakrát.

Poprvé tomu bylo v roce 1966, na druhé vystoupení si fanoušci museli počkat do roku 2014. V únoru 2016 tak potřetí, s kompletní kapelou, vystoupí před českým publikem. Vstupenky na pražský koncert, který Paul Anka odehraje 3.2.2016 v Kongresovém centru v Praze, jsou v prodeji v síti Ticketportal v ceně od 1090 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Paul Anka - ZRUŠENO

Union Hotel PraguePraha (431 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (751 metrů)

Royal Court HotelPraha (945 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 850 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (997 m)