HolešoviceNOW

Adresa:

Praha 7, Jankovcova 1037/49

Termín: 1.9.2015 26.9.2015
Vstupné:

zdarma

1zář - 26zář celý den

Žánr: výstavyfotografiefotkyHolešoviceNOWFotosféra


HolešoviceNOW - Když Holešovičáci fotí Holešovice

To, jak vidí současné Holešovice lidé, kteří v Holešovicích žijí, studují nebo jimi jen projíždí, uvidíte po dobu 3 týdnů v září 2015 na venkovních panelech před areálem komplexu Classic 7.

Vystaveny jsou vybrané fotografie z veřejné instagramové galerie, kterou tvoří "Holešovičáci" pod označením fotografií #holesovicenow , na výstavě ale prezentují fotografie i profesionální fotografové či kreativci z holešovických IT firem.

Výstava HolesoviceNOW je první lokací fotografického festivalu Fotosféra, který bude v Holešovicích probíhat celé září 2015.

Holešovice jsou pražská čtvrť plná kontrastů a velkých změn. Původní neúrodná oblast v záplavové části vltavského meandru se nejdříve změnila v jedno z nejvýznamnějších průmyslových předměstí Prahy, poté ji výhodná poloha Holešovic v tzv. širším centru předurčila k výstavbě administrativních budov i bytových komplexů.

Nyní jsou Holešovice čtvrtí, kde vedle sebe naleznete starou patinu průmyslových budov, krásu řeky a přístavu i pohodlné bydlení jakéhokoli vkusu. Holešovice si zamilovali jak zahraniční investoři, mladé rodiny i intelektuálská a hipsterská smetánka – od každého kousek naleznete na fotografiích expozice HolešoviceNOW.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Galerie a muzea - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce HolešoviceNOW

Výstaviště HolešovicePraha (1 574 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (2.3 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.9 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.9 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 418 m)