Prague Pride Official Afterparty

Prague Pride Official Afterparty

Termín: 15.8.2015
Vstupné:

290

15srpen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopelektropartyPrague Pride


Už popáté Prague Pride ohřeje letní Prahu. Letos za duhovým programem můžete do hlavního města vyrazit mezi 10. a 16. srpnem. V sobotu 15. srpna projde centrem Prahy průvod hrdosti a od deseti večer vás čeká našlapaná párty v Roxy a v NoDu.

Britské housové legendy Hoxton Whores, berlínské duo Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, brazilský Marcelo K2 a domácí zástupci Michael Burian a Subgate se vystřídají na stagi v Roxy, kde budete moci tancovat a bavit se až do pěti do rána.

Přivezeme vám Hoxton Whores, kteří patří již po několik let k světové housové špičce a dokazuje to i řada vydaných autorských skladeb na renomovaných vydavatelstvích typu Ministry of Sound, Toolroom, Subliminal nebo Hot Fingers. Jejich singly se dostaly na přední místa hitparád po celém světě. Domácímu publiku se tato producentská dvojice v uplynulých letech několikrát představila a jejich vystoupení vždycky sklidilo ovace.

Je to již více jak 27 let, kdy se Gary Dedman a Kevin Andrews rozhodli spolupracovat a vytvořili tak producentské duo světového renomé s názvem Hoxton Whores. Na svém kontě má tato britská dvojice více jak 100 releasů a mnohé z nich se staly kultovními housovými skladbami, které pravidelně zařazují do svých setů přední světoví dj’s.

Osobitou produkci této dvojice můžete najít na věhlasných vydavatelstvích jako jsou například Ministry of Sound, Great Stuff, Toolroom, Subliminal, Deeperfect, Hotfingers nebo Suara ať už se jedná o originální skladby nebo o remixy.

Za zmínku stojí také spolupráce s dalšími známými umělci, mezi které patří Deep Dish, Paul Johnson, Blue Boy, Double Exposure či Robbie Rivera.

V roce 2007 startují svůj vlastní label Whore House Recordings a jejich skladby se objevují na předních příčkách hitparád serverů Beatport, Trackitdown a Djdownload v sekci house.

Během své kariéry Hoxton Whores vystoupili například na prestižním festivalu Glastonbury, H20 festivalu v Jižní Africe, MTV Dance festivalu a se svým recordbagem procestovali celou zeměkouli.

Přijedou za námi i Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow z volnomyšlenkářského Berlína. Nechte se na chvíli přenést někam na Kreuzberg a pařit, jak jste na to z německé metropole zvyklí. Elektronika tohohle dua zní berlínským klubem Sysiphos a 15. srpna bude znít i v Roxy. Skruff & Kastrow spolupracují se jmény jako je Judge Jules, Coyu, Technasia nebo Pan-Pot.

A až budete mít dost Evropy, vezmeme vás do Brazílie. DJ Marcelo K2 už se svou osobitou tvorbou projel svět, teď na jednu noc zakotví v Praze a DJ pult bude patřit právě jemu od tří do pěti ráno. V době, kdy se na jihu prostě na party chodí!

O domácí support se postará autor známého remixu skladby Vltava – Michael Burian a Subgate, jehož autorské skladby se objevily na známých labelech typu Avenu Recordings nebo Senzo Records.

Line-up:

PRAGUE PRIDE AFTERPARTY

ROXY:

  • 22:00 – 23:30 Subgate
  • 23:30 - 00:30 Michael Burian + houslista
  • 00:30 – 01:45 Hoxton Whores (UK)
  • 01:45 – 03:00 Jonty Scrufff & Fidelity Kastrow (Germany)
  • 03:00 – 05:00 Marcelo di Lazari (Brasil)

NOD:

  • Felix! – resident NoD a NOI restaurace
  • Petr K – Radost Fx
  • Zu – II Patro

Začínáme na 290 korunách. Za ně získáte vstup na obě stage (NoD a Roxy) a zábavu na celou noc. Počet vstupenek v první vlně prodeje je omezený. Pořídit si je můžete na shop.praguepride.com, Facebooku hlavního eventu www.facebook.com/PraguePrideCZ a http://www.ticketstream.cz . VIP vstupenka vás vyjde na 990 korun. Otevře vám dveře na VIP balkon, abyste měli přehled a mohli si DJ sety královsky užít.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

29březen pátek 20:30

Ivo Blahunek

, Malostranské náměstí 21 Koncert

1duben pondělí 21:00

Tonya Graves Band

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

Ubytování v okolí akce Prague Pride Official...

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)