10 let Damage Done Records

10 let Damage Done Records

Adresa:

Praha 6, Chaloupeckého 7

Termín: 7.6.2015 8.6.2015
Vstupné:

400

7červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyPunkMetalHip hopFolkElektroHardcore

Umělci: The Southern OracleGhostchantPoint Blank RangePalahniukRats Get FatThe Citadel


Damage Done Records povstali jednoho letního dne jak Fénix z urny Hopewell Records, který byli – mimo jiné - zodpovědný za několik stěžejních domácích releasů; první sigly Balaclava a Dussander nebo finální desky Kevorkian.

V roce 2005 už nějakou dobu zapalovali na Žižkově popelnice Guided Cradle (jejichž členové prošli Dread 101 a posléze triumfovali a dodnes triumfují v Hellshock a Austin Lucas si jede sólokapra s občasným kapelním doprovodem). Guided Cradle hledali label a Ivan nechtěl zůstat stát jen s prstem v nose mezi obdobím Kevorkian a Flowers For Whores. To léto byla napsána první kapitola s katalogovým číslem DDR 666.

Od parných dní 10 let zpátky směřují Ivan a božský Nathaniel směrem k nule (občas se jim podaří podvodně přeskočit stovku) a drží se hesla: “Aspoň nás ruinuje, co nás baví.”

Letní podvečery o deset let později vidíme, jako párty v a před nejlepším klubem v Praze, kam punk a hard core patří už od raných 90. let. Vegan grilovačka, distra, nějakej mosh, hip hop a hlavně žádnej stres. Ten a systém zůstanou stát pod strahovským kopcem.

Point Blank Range je stálice na mladé bratislavské hardcore scény, která během své existence odehrála nespočet koncertů zejména po celém Slovensku, Čechách i Rakousku.
Palahniuk jsou 4 kluci jako buci, 4 vegetariáni, 4 nekuřáci ale jeden hulič, český texty, 2 hádající se bráchové, milovníci pomejí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

26duben pátek 20:00

Helemese

, Bělohorská 201/150 Koncert

Ubytování v okolí akce 10 let Damage Done...

The Emblem HotelPraha (150 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (266 metrů)

ValentinskaPraha (274 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (86 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (106 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (658 m)