Open-air festival Sport4Students 2015

Adresa:

Praha 11, Jižní město

Termín: 20.5.2015
Vstupné:

zdarma

20květen čtvrtek 01:00

Žánr: festivalysportSport4Studentsstudentský


Zatímco v loňském roce se stala patronkou festivalu Sport4Students olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková, letos bude patronů hned několik – každý z nich bude dohlížet na svoji sportovní zónu. Na této jarní akci se totiž mohou zájemci zapojit do celé řady klasických sportů, ale i moderních a často neznámých disciplín – freestyle, bubble football, streetball, floorball, climbing, parkour a freerun, streetball nebo aquazorbing.

„Na našich webových stránkách v současné době spouštíme přihlašování pro týmy i jednotlivce. V každém sportu se dají vyhrát zajímavé ceny. Zároveň ale nabízíme možnost vyzkoušet si mnoho netradičních zážitků přímo na místě, bez předchozí registrace,“ vysvětluje Martin Jakubec z pořadatelské organizace 4Students.

Festival se rozeběhne brzy odpoledne prvními sportovními soutěžemi. Krátce poté začne na venkovním pódiu také hudební program. Během dne se divákům představí mimo jiné pražská skupina Holden Caulfield, polští People of the Haze, popový objev Slza nebo elektro-swingová formace Mydy Rabycad. Hudební část festivalu bude vrcholit ve večerních hodinách a zakončí ji headliner Paulie Garand a Kenny Rough.

Rádi bychom v mnoha ohledech navázali na první ročník, kdy náš festival navštívilo velké množství studentů z celé Prahy. Festival ale není pouze pro mladé. Zažít něco nového mohou lidi všech generací,“ představuje jeden z cílů akce Jakubec a doplňuje: „Většina festivalů se koná v centru Prahy. Chtěli jsme proto využít potenciál i jiných míst a věříme, že si lidi na Jižní Město najdou cestu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha 11

Podobné akce

27duben sobota 19:30

Politika správcovny

, Jindřišská 875/23 Divadlo

26lis - 30dubcelý den

Bílou stopou

, Václavské náměstí 68 Výstava

Ubytování v okolí akce Open-air festival...

Top Hotel PrahaPraha (3.1 km)

Residence TrafickPraha (5.6 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (7.8 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (8.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (8.9 km)