Workshop: Motivace k hubnutí

Workshop: Motivace k hubnutí

Adresa:

Praha 1, Jungmannovo náměstí 767/6

Termín: 3.9.2015
Vstupné:

490

3září čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akceškoleníkurzyworkshop


K hubnutí je zapotřebí nejen vyvážený jídelníček a dostatek pohybu, ale také ta správná motivace. Ta nám totiž pomáhá celý proces hubnutí nastartovat, dokončit a hlavně si pak hmotnost udržet. Tento prakticky zaměřený workshop je především o zážitcích.

Vyzkoušíme si cvičení, která pomáhají nalézt skutečnou vnitřní motivaci. Na workshopu také zjistíte, proč teorie často v praxi nefungují a jak moc je naše psychika při hubnutí důležitá.

Na workshopu se dozvíte něco více o těchto tématech: • Psychologické aspekty motivace • Proč naše motivace často nefunguje a jak poznat po čem doopravdy toužíme • Nejčastější psychologické mýty o hubnutí • Emoční vztah k jídlu • Vnitřní a vnější překážky při hubnutí • Praktické cvičení a tipy na podporu motivace Tímto zapeklitým tématem se Vám pomůže probojovat psycholožka Mgr. Zuzana Douchová.

Vystudovala psychologii na Univerzitě Karlově v Praze se specializací na poruchy příjmu potravy. V současné době působí jako soukromý poradce v psychologickém centru, dále také jako nutriční terapeut na klinice. Specializuje se na poradenství v oblasti poruch příjmu potravy, obezity, osobního rozvoje a životního stylu.

Baví jí její práce, bojové sporty, jóga, vaření a pečení zdravých jídel, cestování a hudba. Více informací najdete na www.vimcojim.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Workshop: Motivace k...

Tyn Yard ResidencePraha (546 metrů)

The Emblem HotelPraha (569 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (594 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (430 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (433 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (336 m)