Lara Fabian v Praze

Lara Fabian v Praze

Adresa:

Praha 8, Pernerova 652/55

Termín: 5.6.2015
Vstupné:

690 až 2990 Kč

5červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyworld musicpopjazz

Umělci: Lara Fabian


Lara Fabian pro natáčení svého nového oficiálního DVD hledala to nejvřelejší publikum z celého podzimního evropského turné a vybrala si Prahu. Toto natáčení proběhne na speciálním koncertu dne 5. 6. 2015 ve Foru Karlín.

Lara Fabian kolem sebe nikdy neměla management tlačící jí k popovému mainstreamu, vždy si vybírala z různých hudebních žánrů a kultur to, co sama chtěla svým nádherným hlasem publiku předat. Přesto nebo spíš právě proto prodala miliony desek. Na její tvorbě diváci celého světa milují právě kombinaci popu, world music, jazzu i klasické hudby.

Díky obrovskému zájmu diváků odehrála na podzim v Praze hned dva koncerty. Oba byly beznadějně vyprodané a pořadatel musel přidávat ještě místa k stání. Na obou pražských koncertech diváci nadšeně tleskali od prvních tónů písně Je T´aime, kterou koncerty začínaly.

Lara Fabian nyní chystá pro své české publikum odměnu ještě mnohem větší. Diváci, kteří si zakoupí vstupenky na tento koncert, se budou přímo účastnit natáčení jejího nového DVD, a možná právě jejich záběry se stanou součástí videa, které bude Laru prezentovat po celém světě.

Lara Fabian se narodila v Belgii, dětství však prožila se svojí italskou maminkou na Sicílii. Osudové setkání se skladatelem Rickem Allisonem započalo její strhující profesionální kariéru. V Kanadě po jeho boku vydala své první...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lara Fabian v Praze

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 018 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 236 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 239 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (309 m)